• Новинка
8x21 Малък Компактен, Лек Бинокъл Телескоп за употреба на открито, Пътувания, разглеждане на забележителности, Лов (жълт)
zoom_in

8x21 Малък Компактен, Лек Бинокъл Телескоп за употреба на открито, Пътувания, разглеждане на забележителности, Лов (жълт)

BGN 10.88

Продукти
check Налично за поръчка

_BOS_ Включва очила, заобиколен от мека гума за предпазване на очите, така че децата няма да навредят на очите си или на лицето.Други марки не разполагат с такава функция сигурност!. _BOS_ В сравнение с други марки очила имат допълнително покритие около тях, за да се осигури по-добра защита на обектива в случай на падане. _BOS_ Нескользящая и е устойчив на надраскване, подходящи за детски ръце.Много лесно се съсредоточават, те могат да се адаптират към възрастните в очите толкова добре, колкото и към очите на детски размер.добре се виждат листата на дървото на 100 метра от нас. _BOS_ Здрав бинокъл, който може да издържа на падане и падане на пода благодарение на резиновому корицата, поглощающему вибрации.При случайно е изтървал на пода бинокъл ще бъде повреден противоударной гумена броня.Други марки не разполагат с такава функция сигурност!. _BOS_ Оптична система със зелено покритие FMC Prism контролира оптични размисъл, за да създаде ясни и цветни изображения.Това ще гарантира, че потребителят може да види всички поле, лесно да вземете обекти с ъгъл на видимост от 7,2°.Технология на многослойни широколентов покритие ви дава по-реалистичен поглед на сцената.

Те също купуват с този продукт..