• Новинка
SALUTUY Патица Играчки за Деца, Преносим, Лек Патица Играчки за Патици Лесно да се Съхранява за баня(Vinyl Жълта Патица)
zoom_in

SALUTUY Патица Играчки за Деца, Преносим, Лек Патица Играчки за Патици Лесно да се Съхранява за баня(Vinyl Жълта Патица)

BGN 12.79

Продукти
check Налично за поръчка

【КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ】- Произведен от висококачествен гумен материал, безопасно и действително нетоксичен, екологичен и по-трайни, и за детето. 【СЛАДКО DUCK MODELING】- Моделиране на анимационни патица, светъл цвят, общо изглежда сладък и красив, привлича вниманието на детето. 【INTRERESTING】- Той може да плува по водата, сложна и интересна играчка за вана е подходяща за деца, за да грабне, да ги накара да се забавляват. 【4ШТ ЗА СВОБОДНО КОМБИНИРАНИ】- 4шт патешки играчки са на разположение, могат да бъдат свободно комбинирани, за да играе, родителите могат да играят с децата си. 【PORTABLE and член ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА】- Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, е подходящ за различни случаи е идеален за дома или за пътуване.Функция : 1. Изработен от висококачествен гумен материал, безопасно и действително нетоксичен, екологичен и устойчив за бебето.2. Моделиране на анимационни патица, светъл цвят, общо изглежда сладък и красив, привлича вниманието на детето.3. Той може да плува по водата, сложна и интересна играчка за баня, подходящ за бебета, които да вземете, да ги направи щастливи.4. 4шт патица играчки са на разположение, могат да бъдат свободно комбинирани, за да играе, родителите могат да играят с децата си.5. Лек и малък размер, лесно да се съхранява и переноска, подходящ за различни случаи, идеален за домашна, така и за туристическа употреба.Параметри : Състояние : 100% Новыйтип : Патешки вана Toy Material : Rubber Duck Mother Размер : прибл. 12x6, 5 см / 4, 7x2, 6 инча Детски размер : прибл. 4x4cm / 1.6 x 1.6 Неподходящ възраст : 3 месеца + (само за справка) Списък на пакетите : 4 x Duck Note : 1. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% New
Item Type:
Duck Bath Toy
Material:
Rubber
Duck Mother Size:
Approx. 12 x 6.5cm / 4.7 x 2.6in
Duck Baby Size:
Approx. 4 x 4cm / 1.6 x 1.6in
Appropriate Age:
3 months + (for reference only)
Package List:
4 x Duck :
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..