• Новинка
Мек силиконов Калъф е Съвместим с Apple Airtags 2021, Защитен Срещу Надраскване Лек Кожен Калъф с Ринг за ключове за AirTags Finder Ключодържател Аксесоар (A)
zoom_in

Мек силиконов Калъф е Съвместим с Apple Airtags 2021, Защитен Срещу Надраскване Лек Кожен Калъф с Ринг за ключове за AirTags

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Съвместимост】Специално проектиран за нови Apple Air Tags 2021. (Забележка : Air Tag не е включена в комплекта)Защитен калъф се предлага с брелком, който лесно се прикрепва към чантата, портфейла или контур на колана, можете да носите своите въздушни възглавници навсякъде, без да се губи от тях. 【Приятелски към кожата материал】е Изработен от медицински силикон гума, лека и удобна, устойчива на надраскване, нескользящий; защита на ключ от удар, падане и надраскване. 【Лесна инсталация】Отворен дизайн дупки от двете страни е много благоприятна за предаване на сигнала и гуманизированной инсталиране.Просто поставете етикета в силиконов ръкав. 【Бърза логистика】 : Продуктите могат да бъдат доставени в рамките на 12-20 дни.Ако не получи стоките в продължение на 25 дни, можете да получите пълно възстановяване.Ако продуктът има някакви проблеми с качеството или щети, ние ще изпратим стока за вас безплатно или ще ви възстановим парите си в пълен размер. 【Занаят】Така, както изискани произведения на изкуството, на всеки ъгъл и страничната линия са внимателно проектирани, висококачествена технология на производство, не е лесно да се нарани.Продуктът се приема модерната технология на производство, суровини многократно се преработва, а повърхността на продукта са специално обработени, за да я направи по-гладка, износостойким, устойчив на падане и по-гъвкав, а срокът на служба на продукта значително се удължава.

Те също купуват с този продукт..