• Новинка
Стабилизатор на камерата Професионален трехосевой стабилизатор за беззеркальных огледално-рефлексни фотоапарати, Лек дизайн за външна запис на видео (цвят : чере?
zoom_in

Стабилизатор на камерата Професионален трехосевой стабилизатор за беззеркальных огледално-рефлексни фотоапарати, Лек дизайн

BGN 96.79

Продукти
check Налично за поръчка

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени. ●Малък и удобен за потребителя : може да се сгъва и да се използва, е само на няколко листа хартия във формат А4, след като събиране, и вие можете лесно да сложите в чантата или дори в джоба, ограничаване на основното фотооборудование. ●Регулируем ъгъл на снимане : можете да регулирате височината, в зависимост от различните камери, които използвате, и стреля под различни ъгли и в различни посоки. ●Стабилност : Много е подходящ за скейтборд, каране на ролкови кънки, състезания, каране на колело, сърф, лов, сноуборд, ски и всякакви екстремни спортни ситуации, изискващи стабилност. ●Лека и удобна : Ергономичната дръжка намалява налягането при продължителна стрелба. ●Бърз отговор : Ако се сблъскате с проблеми в процеса на покупката, можете да се свържете с нас по всяко време чрез електронната поща и функция въпроси и отговори, и ние ще ви отговорим в рамките 0-6 часа за решаване на проблема за вас. -Система за бърз монтаж приема вторична конструкция, структура, за да се гарантира, че операторът може бързо да се замени обзавеждане.След изравняване на камерата можете да бързо да се вдигне и да настроите камерата, не изравняване на нея отново.

Те също купуват с този продукт..