• Новинка
ОБШИРНА Кръгла Многопластова Полк Рафтове за съхранение Кухня Въртящи Зеленчуци Рафтове Етаж Многослоен Кухненски Рафтове За съхранение на Домакински полици за ?
zoom_in

ОБШИРНА Кръгла Многопластова Полк Рафтове за съхранение Кухня Въртящи Зеленчуци Рафтове Етаж Многослоен Кухненски Рафтове

BGN 119.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Дишаща】цифрово шифрирана тел дишаща кошница съхранява плодове и зеленчуци свежи; выдалбливают дишаща горна част, направи плодове и зеленчуци не е лесно да изгният. 【Удобен】Въртящи дизайн кошници е по-удобно да получават по-директно, отточна тръба на шарнирна връзка, за да получават по-удобно, се използва разнообразно; Разстоянието между слоевете се увеличава от двете страни защита на ограда за защита на стоки, които не се плъзгат, по-уверени. 【360° Free movementto】В горната част на бюрото могат да се съхраняват неща,не губете губи пространство и съхранение на твърдо тяло не встряхивается.Поставете нещата по-умело, за да отговарят на вашите нужди.С универсален колело на 360° за лесно почистване, безплатно преместване. 【Multi-use】Поставете хол, красиви и леки, практични и плодови закуски лесно се съхраняват и внимателно се поставят; Поставете баня, това е природа на продукти, които не са мръсни, не е нужно почистване на баня; Инсталиране на кухня, това е вашият добър помощник, приготвяне на добрата храна без никакви притеснения. 【Следпродажбено обслужване】можете да Сте сигурни, че купуват нашите продукти.Ако имате някакви съмнения,просто се свържете с нас,ние ще ви дадем удовлетворенное решение в рамките на 24 часа.защитен дизайн на оградата, подвижен дизайн на ролка, ламинирано съхранение спестява пространство, красиво и стилно.

Те също купуват с този продукт..