• Новинка
Детектори на Скрита Камера, ROSUN Анти-Шпионски Детектор Детектор за Грешки Детектор на Радиочестотния Сигнал Пинхол Камера на Търсещия за Безжично Аудио Бъг Детект?
zoom_in

Детектори на Скрита Камера, ROSUN Анти-Шпионски Детектор Детектор за Грешки Детектор на Радиочестотния Сигнал Пинхол Камера

BGN 32.79

Продукти
check Налично за поръчка

✔【Сцена】приложения ROSUN camera detector може да ви помогне да се чувствате в по-голяма сигурност.Ако имате някакви проблеми след получаване на този продукт, вие можете да се свържете директно с нас, и ние имаме професионален екип, за да ви помогне да го реши, поддръжка на всички проблеми на качеството може да бъде върнат безплатно, можете да изберете нас без притеснения. -Лесна работа/переноске. -Може да открие скрито оборудване, когато е в режим на готовност. -Използва светлина и вибрации, за да предупреждава потребителите на скрития устройство. По време на откриване, а след това съответно да се намали чувствителността. -Отговор : Сигнали има навсякъде, и източници на смущения твърде много.Анти-шпионски детектор може ефективно да се предотврати изтичане на неприкосновеността на личния живот. -Отговор : Локатор в реално време обикновено се изпраща сигнал в продължение на 10 секунди.Той може да осигури силна защита от смущения, широка гама от за откриване на честота и по-дълго работно време за защита на вашата поверителност.ROSUN Privacy Protection Expert.

Те също купуват с този продукт..