• Новинка
Weallbuy Четка за почистване на прозорци канали със Сменяеми почистващ подложки и 2 Щелевыми Четки,Ръчни Магически Почистващи четки за домашна употреба,Бързо се Почис?
zoom_in

Weallbuy Четка за почистване на прозорци канали със Сменяеми почистващ подложки и 2 Щелевыми Четки,Ръчни Магически Почистващи

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

[НЯКОЛКО ФРАЗИ] В допълнение към тези щеткам за почистване на прозорци канали, има 2 надлъжни, четки за различни стилове, които можете да използвате в процеса на почистване. [ХАРАКТЕРИСТИКИ] Нов дизайн вълшебна четка за почистване на прозорци лесно се почистват прашен прозорец на пешеходна пътека, различни видове решетъчни за зъби ще ви помогне да унищожи прах в никакъв скрит пропастта. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ] Удобна дръжка ПП plastic material, фиксирана четка scouring pad материал, подходящ за почистване на врати и прозорци и т.н. Тази четка лесно е запознат и може да се почиства много пъти. [Подходящ размер] 14x8 см/5, 51x3, 15 инча.Идеален ръчни размер за удобно захващане, който ще запази ръцете си чисти и лесно се избърсват. [ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ] Ако имате някакви въпроси за това очистителе прозорци, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.С тези почистващ четки за домашна употреба домакинска работа вече не доставя караница!Характеристики : -Практичен дизайн, многофункционална комбинация, лесно вешается и почистване, заема по-малко място.

Те също купуват с този продукт..