• Новинка
Мини-Влагомер, Термометър Цифров LCD Сензор за Влажност на въздуха в Помещението Монитор за Овлажнители на Въздух Изсушители на Оранжерии Мазе и Детска Стая по Фаре?
zoom_in

Мини-Влагомер, Термометър Цифров LCD Сензор за Влажност на въздуха в Помещението Монитор за Овлажнители на Въздух Изсушители

BGN 5.67

Продукти
check Налично за поръчка

❤ [Широко приложение] : Той може да предотврати настинка, сухота на кожата, астма, да ви помогне да персонализирате овлажнител, изсушител на въздуха и влажността, много подходящ за наблюдение на условията на живот и здравето на семейството. ❤ [Технически характеристики] : Период на вземане на проби е 10 с точност влажност на въздуха ±5%, точността на температурата на ±1℃ работно напрежение от 1,5, вид на батерията 2 * AG13 бутон на батерия (в комплекта), опаковъчен лист включва 1 термометър за влажност. ❤ [LCD екрана] : Разполага с голям LCD екран за лесно четене на температурата и влажността в помещението. ❤【Точно измерване на】 : Термометър е достатъчно точен, за да се създаде показания в рамките на 1 градуса, а влажността е в рамките на 5%. ❤ [Уникален дизайн] : Компактен дизайн : малък и лек, може да се спести място и да го носите със себе си.

Те също купуват с този продукт..