• Новинка
Розов Телефон Стойка за Маса, Сгъваема Регулируема Телефон, Таблет Стойка Държач с Огледало, xuenair Сладък Преносим калъф Телефон е Съвместим с Всички Телефони Табле?
zoom_in

Розов Телефон Стойка за Маса, Сгъваема Регулируема Телефон, Таблет Стойка Държач с Огледало, xuenair Сладък Преносим калъф

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

❤️【База с подвижни опашка】Този обновен розово притежателя поставка за телефон и таблет е растягивающийся опашката.При използване на таблет опашката може да се дръпне, което я прави стабилна опора за вашия 12,9-инчов таблет.При използване на мобилен телефон, опашката се скрива, превръщайки се в портативен поставка за телефон. ❤️【Височина Регулируем ъгъл】Височина и ъгъл на наклона на хубаво притежателя на телефона са регулирани.Също така могат да бъдат изцяло сгънати, за да носите със себе си в пътуване и пазаруване.Вашият любим телефон с калъф не ви бавно ще падне надолу се дължи на дизайна на модула. ❤️【Выдвижное огледало за грим】Поставка за телефон Kawaii pink bear с прибиращ огледало за грим не само може постоянно да поддържа своя таблет, но и удобен за употреба за грим.Разбира се, това е и най-добрият партньор за преследване на мыльными операми по време на грим. ❤️【Универсална съвместимост】Благодарение на стабилна база с опашка и референтната стълб от сплав, държач за стойка за таблет bear телефон е съвместим с i Phone 13 12 11 Pro Xs-Xs Max Xr X 8 7 6 Plus, Switch, Samsung Galaxy, Kindl,i Pad. ❤️【Най-добрият подарък】Сладка розова поставка за телефон с огледало за грим може да поддържа 2 устройства едновременно стабилно, идеален за деца, момичета, жени, майки и приятелки.Той може да се използва в офиса, в кухнята, дома и на открито, а също така е идеален подарък за рожден Ден, свети Валентин, Коледа и деления на церемонията.

Те също купуват с този продукт..