• Новинка
elena Мини Електрическа Шевна машина за начинаещи с led подсветка Шевна Машина с Комплект за шиене, аксесоари, Домакински (размер : 41X15X30cm)
zoom_in

elena Мини Електрическа Шевна машина за начинаещи с led подсветка Шевна Машина с Комплект за шиене, аксесоари, Домакински

BGN 54.24

Продукти
check Налично за поръчка

【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ШЕВНА МАШИНА】Функция за осветление, функция облекло на цилиндъра, функция за ръчен шев шевове, функция за навиване, четырехступенчатая контур, функцията на шиене бутони, обратна писта един ключ, нож за конци, дизайнерски писалки. 【БИТОВА ШЕВНА МАШИНА】Домакински малка шевна машина.можете лесно да завърши бродерия в домашни условия.В сравнение с пълен размер на шивашката машина тя е много компактен. 【РАЗЛИЧНИ шевове】С 59 видове шевове, различни модели, за да изберете стил на шиене е произволно. 【ПОДХОДЯЩ ЗА BEGGINER】Дизайн на този на продукта не е сложен, но той отговаря на основните нужди на домашния шиене.Ние ви препоръчваме да се запознаете с инструкциите преди употреба. 【ПОРТАТИВЕН И УДОБЕН】Тази електрическа шевна машина здрава и лека, с малък размер, който е много подходящ за хора с малки къщи или ограничено пространство за съхранение. 【Име】Домакински ел. шевна машина【Размер】41x15x30 см【Материал】ABS+сплав【Тегло】брутното Тегло : 5 кг【Напрежение】100 - 240 v【Мощност】24 W Забележка : В описанието на продукта продукти, различни от основните продукти, предназначени само за показване, и този продукт включва само основен продукт.1. Размер се измерва ръчно, в действителност може да има малка грешка.2. Поради проблеми със светлината на един образ може да има известна разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт!След продажбата : добре дошли в нашия магазин!В магазина ни ще ви осигури 24-часово онлайн-обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти!.

Те също купуват с този продукт..