• Новинка
Принтер прехвърляне на DTF с фидером преобръщане,A3 L1800 веднага към принтера филм с Print-preheating за тъмна и светла дрехи (принтер L1800)
zoom_in

Принтер прехвърляне на DTF с фидером преобръщане,A3 L1800 веднага към принтера филм с Print-preheating за тъмна и светла

BGN 17.52

Продукти
check Налично за поръчка

【Веднага към принтера DTF захранващо преобръщане на филма】 : детайл съдържа топлинна станция захранващо поименно+ автоматична ,намалява проблема на задръствания на хартия на традиционните принтери, и да подобрява ефективността и скоростта на печат. 【Система за управление на бяло мастило】 : Бяло мастило "се смесва и се просмуква" функция,като правило, за да се сведе до минимум запушването на главата на принтера, значително удължават срока на служба на печатащата глава. 【Печат върху различни материали】 : DTF и извежда както в БЯЛО, така и в ЧЕРНО (или тъмна) текстиле и се прилага към различни тъкани, включително памук, поли и др.В основата, на която ще работи DTF, много повече, отколкото DTG (DTG са предназначени главно за памук, но DTF ще работи за кърпи памук, поли, смеси 50/50 и други материали). 【Кръст Бод Пакетът включва】 : 1* A3 L1800 принтер ,1* софтуер,5 бутилки с мастило в CMYK и бял цвят ,30 см *1000 см PET фолио,500 г каучук на прах. 【Най-доброто следпродажбено обслужване】 : Тъй като DTF-това е нова технология, ние създадохме професионален екип следпродажбено обслужване.След като си купите принтер, дайте ми вашия skype, и ние ще ви предоставим висококачествено дистанционно обслужване.

Те също купуват с този продукт..