• Новинка
Електрическа Разглаживающая Масажна Четка За Коса Гребен Електрическа Масажна четка за коса, Преносими Електрически (Розово) Инструменти За Полагане и Уреди
zoom_in

Електрическа Разглаживающая Масажна Четка За Коса Гребен Електрическа Масажна четка за коса, Преносими Електрически (Розово)

BGN 18.55

Продукти
check Налично за поръчка

★ Внимателно обмислен дизайн : ергономично извит дизайн отговаря на формата на ръката на потребителя, за да осигури отличен захват. ★ Кръгла четка за коса : Всички точки гребени за гладко и безпроблемно, което позволява да се избегне увреждане на кожата на главата или косата.Специален сферична съвет е по-голяма площта на контакт, която нежно защитава кожата на главата. ★ Идеалната функция на йона гребен : Тази вибрация на отрицателни йони интегрира генератор на отрицателни йони, който генерира отрицателни йони и неутрализира положителните заряди.Помага за намаляване на статични коса, незабавно ги прави гладка, мека и блестяща. ★ Функция за масаж вибрации : Четка за масаж вибрации йонна батерия може да подобри циркулацията на кръвта към вашата скальпу докато скульптурны за да ви направи по-удобни и косата здрави. ★ Лесно да носите със себе си : компактен, лек и преносим.Му е много лесно да се свали за по-лесно почистване на всяка част. (батерията е изключена).Тази електрическа масажна четка за коса с вграден анионным генератор, който може да генерира отрицателни йони, за неутрализиране на положителни йони и гладки, светли косми.Наследявайки на принципа на меридиана на традиционната китайска медицина, той може да масажирате кожата на главата, за стимулиране на кръвообращението, премахване на умората, за подобряване на качеството на съня, правят косата по-здрава.Гладки кръгли туристи гребен осигуряват по-голяма контактна повърхност, като се избягва увреждане на кожата на главата и косата.Защо не опитате?Характеристики : 1. Отрицателни йони : Вграден генератор на основания, която може да генерира отрицателни йони, за неутрализиране на положителни йони и гладки, светли косми.2. Масаж : Получавайки принцип на меридиана на традиционната китайска медицина, той може да масажирате кожата на главата, за насърчаване на кръвообращението, премахване на умората, за подобряване на качеството на съня, правят косата по-здрава.3. Ергономичен дизайн : Овални черупката може да пасва на ръката си, за да се гарантира отличен опит за улавяне.4. Гладки кръгли зъби гребен осигуряват по-голяма контактна повърхност, като се избягва увреждане на кожата на главата и косата.5. Продължителната употреба може ефективно намаляване на загубата на косата, за облекчаване на главоболие и виене на свят. 6. Лек : Насладете се на масаж по всяко време и на всяко място.Спецификация : Тип елемент : Електрически масаж гребен Материал : ABS Цвят елемента : розово, синьо (опция)Батерия : 2 * AAA батерии (не са включени)Температура : 15℃-35℃ (за работа и съхранение)Размер на елемента : прибл. 12x6x6 см / 4, 7x2, 4x2, 4 инча Тегло на опаковката : Approx. 182 g / 6.4 oz Package Включва : 1 * Електрически масаж Comb1 * Manual Note : 1. Моля прочетете внимателно ръководството преди употреба.2. Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.3. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко.

Те също купуват с този продукт..