• Новинка
Cobahom 3 бр Игли За Коса Цветя Косата Нокът Клипове Красиви Маргаритки Цвете Щипки за Коса, за Жени и Момичета, Аксесоари За Коса, Метални Щипки за Момичета, Юноши Жени ?
zoom_in

Cobahom 3 бр Игли За Коса Цветя Косата Нокът Клипове Красиви Маргаритки Цвете Щипки за Коса, за Жени и Момичета, Аксесоари

BGN 6.38

Продукти
check Налично за поръчка

Точно това, което сте търсили : щипки за коса, за жени, здрави, добре се съчетават с цвета на косата си, държат косата на място цял ден, не соскальзывая, и лесно да ги пропусне, за да отворите.Щипки за коса са идеални за дами и момичета от всички възрасти.Щипки за коса-идеалният подарък за рожден ден, ден на майката, ден на св. Валентин и т.н., Екологично чист и здрав материал : Щипки за коса, за жени изработени от легкосплавных материали, стилен и текстурирани, както и с по-безопасни метал, пружини, за да ги направи по-трайни.Фиби за коса с нокът не пренебрегнете космически, и те ще бъдат при вас в продължение на много години.Един размер подходящ за повечето хора : Нашите фиби за коса са подходящи за повечето видове коса.Независимо от това, дали имате косми 2 A или 4 C, можете да ги носите за отличен външен вид всеки ден.Независимо от това, къде го носят, са готови да комплименти по отношение на вашата прическа.Широко приложение : Тази средна шнола за коса държи косата далеч от лицето си, докато нанасяте грим или работите.За да добавите поп - цвят на монохромному заедно или да украсяват косата си за през нощта.Щипки за коса плоски и гладки, което им позволява лесно се плъзгат по косата.Размер и цвят : 3 опаковки 4,5*3 см / 1,77*1,2 инча метални скоби за нокти. 3 различни цветове (розово+жълто +синьо) общо за вашето различни ежедневна настроението, запознанства или за други нужди.Описание на продукта : Красота тенденции метална щипки за коса е, че не е нужно много време, за да го включите в своя образ.Нашите щипки за коса ще ви помогнат да направите супер бърза и лесна прическа за лятото.Като цяло този процес би трябвало да отнеме около 30 секунди.ХАРАКТЕРИСТИКИ : - Хитър фиби за коса са добри за риболов на косата, когато ги използвате във всеки случай - парти, вана, грим и т.н. - лесно да Ги нося с една ръка и е добре да запазите косата си. - Идеален за всички типове коса : дълга коса, къса коса, права коса, къдрава или вълниста коса, коса със средна дебелина и гъста коса. - Щипки за коса здраво държат косата, но излизат леко.Те не се дърпа за косата и не вредят на кожата на главата.Топло уведомяване : 1.Поради осветление и настройки на екрана, моля, имайте предвид, че може да има малка разлика в цвета между снимки и действителния продукт. 2.Do не носете аксесоари за коса, когато спи, за да се избегнат повреди. 3.Използвайте средство за оформяне на косата в рамките на няколко минути, преди да се носят аксесоар за коса.Да Не се пръска средство за полагане директно върху повърхността на аксесоар за коса. 4.При използване или съхранение избягвайте съхранение на остри предмети, за да не се надраскат повърхността.

Те също купуват с този продукт..