• Новинка
EYHLKM Набор от Четки За Грим 10 бр. Вградени Диаманти Дръжка Блясък Козметични Средства Грим Инструмент
zoom_in

EYHLKM Набор от Четки За Грим 10 бр. Вградени Диаманти Дръжка Блясък Козметични Средства Грим Инструмент

BGN 185.42

Продукти
check Налично за поръчка

Комплект четки за рисуване съдържа четка различни модерен дизайн, които са практични и могат да задоволят основните си нужди в ежедневната употреба.Стилни, страстен косата, не е лесно да надраскат кожата, лесно се хвърли прах, не выцветать, да не се падне, може да се използва в продължение на дълго време.Много подходящ за тонален крем, тонален крем руж, консилера и т.н. За нанасяне върху лицето и очите.Мека четина-Текстура микрокристаллического коприна мека и се усеща като малко вода, когато вытираете лицето.Той се чувства много комфортно и кара хората да го обичат.Подходящ за професионална или лична употреба,-Професионален комплект четки за грим е необходим не само за професионалисти, но и за начинаещи.Спецификация : Набор от четки съдържа четка различни модерен дизайн, които са практични и могат да задоволят основните си нужди за ежедневна употреба.Стилни, страстен косата, не е лесно да надраскат кожата, лесно се хвърли прах, не выцветать, да не се падне, може да се използва в продължение на дълго време.Много подходящ за тонален крем, тонален крем руж, консилера и т.н. За нанасяне върху лицето и очите.Мека четина-Текстура микрокристаллического коприна мека и се усеща като малко вода, когато вытираете лицето.Той се чувства много комфортно и кара хората да го обичат.Подходящ за професионална или лична употреба,-Професионален комплект четки за грим е необходим не само за професионалисти, но и за начинаещи.Цвят : зелен Размер : 25*12*5 ммпакет Съдържание : 10 x diamond четка за грим Само посоченото съдържание на пакета, без да се включват други храни.Забележка : светлинна стрелба и на различните монитори може да доведе до това, че цветът на обекти на снимката е малко по-различен от реалния обект.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж Размера на продукта се измерва ръчно, и отклонения в размер на неизбежна.Ако сте особено притеснени, моля ви останете към това внимателно.

The brush set contains brushes of different fashionable designs, which are practical and can meet your basic needs for daily use. :
Stylish, sultry hair, not easy to scratch the skin, not easy to shed powder, no fading, no falling, can be used for a long time. :
Very suitable for foundation, foundation, blush, concealer, etc. for facial and eye applications. :
Soft bristles-The texture of microcrystalline silk is soft and feels like a little water when you wipe your face. It feels very comfortable and makes people love it. :
Suitable for professional or personal use-The professional makeup brush set is essential not only for professionals but also for beginners. :
Color:
green
Size:
25*12*5mm
Package Contents:
10 x Diamond makeup brush :
Only the above package contents, not including other products. :
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :

Те също купуват с този продукт..