• Новинка
UMIRIKO Сладко Space Astronaut Water Bottle Thermos with Straw Капак 20 Oz for Kids Boys Girls,Leakproof, Vacuum Insulated Stainless Steel Double Walled, Thermo Mug,Sports Bottle (20240946)
zoom_in

UMIRIKO Сладко Space Astronaut Water Bottle Thermos with Straw Капак 20 Oz for Kids Boys Girls,Leakproof, Vacuum Insulated

BGN 21.59

Продукти
check Налично за поръчка

След попълване на нетрайни, напитки, като мляко, моля, пийте и измийте колкото е възможно по-скоро, за да се избегне влошаване на състоянието на вътрешния резервоар.След образуването на пяна чайнику трябва да дадеш, за да изсъхне по естествен път, и положението на образуването на пяна, ще бъде възстановен в първоначалния външен вид) 7. 20 грама Детска бутилка за вода, Термос със сламен капак, херметично, Вакуумно изолиране от Неръждаема Стомана, двустенни, Термокружка за Женщин1. При добавяне на вода в чаша, тя не трябва да бъде прекалено пълна, за да се предотврати препълване на изгаряния. Избягвайте директна топлина или настаняване в высокотемпературное място.so той може да бъде поставен при температура около 45°С за 10 часа и при температура около 65°C за 6 часа.За постигане на най-добрия топлинен и охлаждащ ефект се препоръчва добавяне на гореща вода или ледено студена вода за предварително загряване или предварително охлаждане. 【Креативен дизайн】Нашата термобутылка не само здрава, но и много сладка, елегантна и стилна!Красиви и уникални модели на бутилки, ги прави идеално подходящи за жени и мъже, възрастни, юноши и деца.Добавете кубчета лед, за да го стопли. 【Keep Warm or Cold】UMIRIKO Sports water bottle приема вътрешната стена от хранително-вкусовата неръждаема стомана с топлоизолационни слой и вакуум температура ключ за подобряване на студ и запазване на топлината effect.Те също са страхотна идея за подарък. 【Инструкции】①., за Да се избегне корозия чаша.

Те също купуват с този продукт..