• Новинка
Тежки 40-инчови Кабелни Превръзки с цип, Силен Екстра-Голям Набор от Основи с цип за вътрешна и външна употреба, Надеждни Дълги Шнурные Замазки, Ширина 0,36 Инча, Проми?
zoom_in

Тежки 40-инчови Кабелни Превръзки с цип, Силен Екстра-Голям Набор от Основи с цип за вътрешна и външна употреба, Надеждни

BGN 11.16

Продукти
check Налично за поръчка

Икономичен комплект сверхмощных основи на мълния, състоящ се от 10 надеждна черни кабелни основи с дължина 40 см и ширина 0,35 инча в комплект с максимален диаметър от 12 инча, за да се справят с вашата най-трудната работа.Те са достатъчно здрави и трайни, за да се обвърже индустриално оборудване, ОВКВ, строителни материали навсякъде, където искате.Индустриално качество и сверхпрочность : Изработени от трайни ултра силна полиамид 6.6 (PA 66), с якост на опън 174 килограма, този комплект кабелни основи по-издръжлив и траен, отколкото повечето подобни пластмасови ивици.Устойчиви на uv връзки, с цип за употреба на открито : Този универсален комплект основи на мълния е идеален за използване на открито, благодарение на своята устойчива на uv дизайн и широк диапазон от работни температури от -40 ° F до + 185 ° F. Лесен за използване пакет от притежателите на Тези найлонови кабелни куки с заоблени ръбове и здрава, определящи зъбци са идеални за използване в дома, в офиса, градината, работилницата или на строителната площадка.Спецификация, международен стандарт : Тези кабелни превръзки UL 94 V2, Ro HS уступчивые построени на спецификациите UL E75050, Lloyd ' s, GL 59425-08 HH и Mil-23190 D, като набор от трайни връзки с цип. Максимален диаметър от 12 инча. Якост на опън 174 килограма. Устойчивост на температури от -40°F до 185°С. Устойчив на uv радиация.Премиальное качество.

Те също купуват с този продукт..