• Новинка
Airtag Калъф за Apple Air Tag Притежателя, Метален Airtag Ключодържател Пръстен, Air Tag Аксесоар, Метална Капачка Аксесоари за Багаж,Куче, Котка Яка(Розово злато)
zoom_in

Airtag Калъф за Apple Air Tag Притежателя, Метален Airtag Ключодържател Пръстен, Air Tag Аксесоар, Метална Капачка Аксесоари

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Висококачествен ПРОДУКТ】Този притежателя на етикети на въздуха е направена на суровини цинкови сплави,с кристаллическими камъни около ръба на двете sides.it е много качествен калъф за вашата въздушна бележки.Това е здрав калъф Airtag, който ще се използва цял живот. 【Лесна инсталация】Халка за ключове Air Tag с пружинным пръстен, лесно се свързва с вашата ръчна чанта,раница,домашни любимци и деца.Можете бързо да се проследи и намери изгубената нещо. 【ANTI-SCRATCH и NON-SLIP】Този калъф Apple airtag специално разработен за Air Tag, той има амортизация и защита от надраскване. 【Няма влияние върху сигнал】Apple Air tag ще пусне сигурен сигнал, Bluetooth,за да можете да намерите изгубен стоки, калъф airtag не се отрази на предаването на сигнала. 【Кръст Бод Пакет включва】1 Air Tag притежателя, 1 ключодържател,1 на дребно опаковка.(Забележка : устройството Air Tag не е включена в комплекта).

Те също купуват с този продукт..