• Новинка
EAGLES Roller Hockey Game Пък - Inline Хокей - Street Hockey Puck - Топки за вътрешно и гладко външно площадка (2 опаковки)
zoom_in

EAGLES Roller Hockey Game Пък - Inline Хокей - Street Hockey Puck - Топки за вътрешно и гладко външно площадка (2 опаковки)

BGN 9.59

Продукти
check Налично за поръчка

????【 Официален размер】 2 : 3" диаметър и 1" дебелина. ????【 РАБОТИ НА различни ПОВЪРХНОСТИ _BOS_ Работи като хокейна шайба и е идеален за вътрешни и гладки външни повърхности, като спортно игрище, ледена корт, цимент, гладък бетон, дърво, асфалт, тенис кортове и др. ????【 ИЗИСКАН ИЗБОР】Независимо от това, дали играете професионално, или небрежно с приятелите си, можете да разчитате на нашата шайбата ОРЛИ OFFICE, която ще ви осигури правилното обучение и забавление, което ги прави идеални за деца, начинаещи и професионалисти.Нашите шайби са подходящи за играчи на хокей на ролери, забавления, дневни професионални тренировки, отбори, клубове, асоциации и арени. ????【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】е Изработен от висококачествена ABS-материал, който е устойчив на високи и студени температури и могат да издържат на тона на износване.Вие ще получите здраво миене, добра твърдост и еластичност с нисък коефициент на триене приплъзване за максимална скорост и последователност на гладка повърхност. ????【Pro Design】Околния фигура трапчинки имитира истинска ледена шайбата и създава голямо триене между шайбата и хокеен стик, нашият строг контрол на качеството гарантира, че всеки играч може да е по-добре да се справят с шайба, ви помага да получите бърз пас и точен изстрел.Черни щифтове от двете страни покриват външния ръб хокей на шайби, която й позволява гладко и по-бързо да се плъзга и лесно да се изкриви. ???? 【Идеален подарък】 : Идеален подарък за всеки играч хокей или на феновете.Също така е чудесен коледен подарък за деца, най-добрият подарък за вашите семейства, приятели на рожден ден, нов дом, Ден на благодарността, годишнина, прощалната парти, Нова година и т.н.???????????? 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на КЛИЕНТИТЕ : Ние се опитваме да направим всичко възможно, така че нашите клиенти са доволни от покупката си.Ние предлагаме гаранция от 30 дни и приятелско обслужване на клиенти.Ако не сте доволни от покупката си, просто ни кажете и ние ще ви предложим пълно възстановяване на парите си, това е наистина толкова просто.

Те също купуват с този продукт..