• Новинка
Бисерный верижна съединител, Сферична конструкция отвори, Прозрачни конектор, Използван за свързване на пластмасови бисерных вериги за преобръщане на пердета, що?
zoom_in

Бисерный верижна съединител, Сферична конструкция отвори, Прозрачни конектор, Използван за свързване на пластмасови бисерных

BGN 7.90

Продукти
check Налично за поръчка

1. Красива форма.Новият дизайн на сферичен дупка, дупка : 4 мм. Идеален за рольставен с диаметър на топчета от 4,4-4,7 mm. 2. Удобна за обслужване и инсталиране.Пълен запис на пластмасови характеристики, напълно отговаря на изискванията ремонт на съединителната сила на борда на веригата. 3. Практичност.Връзка и инхибиране на бисерной верига-това е две в едно. 4. Съчетано с бисерной на веригата.По-малък размер, сферична прозрачна конструкция. 5. Работете плавно.Размер connector по-малко, и той лесно преминава през жлеба на дръжката рольставни. 1. Общият размер : Дължина : 13 мм, диаметър : 8 мм, отвор : 4 mm. Тегло : 0,35 г. 2. Подобрете продукта в детайли и структура, за да се гарантира практични и издръжливи свръзки.За многократна употреба.3.Леко натиснете нишка, мъниста в дупката кълбо.4. Малък на размер, което го прави малко трудно да се разделят конектор от бисерной верига.Завийте верига мъниста, перпендикулярна на соединителю и извади верига мъниста.Моля, определете дължината на бисерной на веригата.5. Малки предмети, моля, дръжте далеч от деца, за да се избегне поглъщане и задушаване.

Те също купуват с този продукт..