• Новинка
Raylove Hard Carrying Case for Oculus Quest 2/Elite Version VR Gaming Headset and Touch Controllers Accessories, Подходящ за пътуване и съхранение вкъщи.
zoom_in

Raylove Hard Carrying Case for Oculus Quest 2/Elite Version VR Gaming Headset and Touch Controllers Accessories, Подходящ

BGN 35.19

Продукти
check Налично за поръчка

[Ultra-висока сигурност] : Издръжлив корпус Quest 2 се състои от висококачествен EVA и найлон, който лесно може да се избегне повреда на устройството, поради силна външна сила.Вътре в корпуса има слой меко защитно слота за карти памет, който може ефективно да защити вашето VR-устройство от надраскване, ударопрочности, добра сейсмостойкости, както и да ги запази чисти и прозрачни. [Идеален слот] : Преносим твърд защитен кутия за съхранение предоставя достатъчно място в зависимост от големината на VR-контролер и аксесоари.Зарядно устройство и защитни облицовки за лещи имат слот за карти с памет, и окото чанта в кутия за съхранение може да се използват за съхранение на малки предмети. [Изключителен дизайн] : VR box е създаден специално за Oculus Quest 2 (без оборудването).Размер : 13.4* 9* 5.11 инча。. [Супер преносим] : Твърд корпус VR Protection box е оборудван с пагон и vr Eye Protection pad, с двойно закопчаване-цип и гумена дръжка design。VR control equipment лесно се съхранява и е отстранена, а защитна кутия за лесно носене。. [Висококачествени услуги] : Ние използваме висококачествени материали за да се гарантира дълготрайност на продукта.Освен това, RAYLOVE отдава голямо значение на всеки един от нашите клиенти.Ние ще предоставим на 90-дневна гаранционно обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме.

Те също купуват с този продукт..