• Новинка
8 БР. Светещи в тъмното Косата Клип за деца Момичета жените Вечерните Отблясъци Светещи Цветни изкуствена коса САМ Аксесоари за коса Подарък FP05 (LightBlue-8 бр.)
zoom_in

8 БР. Светещи в тъмното Косата Клип за деца Момичета жените Вечерните Отблясъци Светещи Цветни изкуствена коса САМ Аксесоари

BGN 13.59

Продукти
check Налично за поръчка

【ОПАКОВКА И ЦВЕТОВЕ】 : 8 бр.Всеки един продукт е внимателно проверен, преди да бъдат пакетирани.●Махнете щипки за коса и ги сложи на място преди лягане.Можете да го къдря,изправяне,изрязано по своему,но температурата не може да бъде по-висока 280℉/138℃ и продължи не повече от 20 секунди. 【ПРАНЕ И ЛЕСНО ГРИЖА】 : Лесен за измиване и грижи, просто трябва малко мек шампоан и балсам за коса,след измиване с топла вода, след това да инсталирате на плоски кърпаи нека те ще изсъхнат по естествен начин,не принадлежат избърса ги сешоар,боядисване и носят, когато спите. 【СЛУЧАИ】 : Цветна пряко синтетичен косата идеален за всички празнични събития,ежедневна превръзка,костюмированного cosplay шоуто на феновете,на партито по случай рождения ден,тематични партита еднорог,на партито на малкото пони,на сватбата,на парада на деня на благодарността,Коледа, Хелоуин или за всякакви случайни събития. 【НЕВЕРОЯТНИ ПОДАРЪЦИ】 : Вие никога няма да съжалявате,тъй като те са идеален избор шиньонов за всички празнични събития и ежедневна превръзка, за да бъде изненадващо, без никаква вреда, за собствената си коса, и тези цветни удължаване на косата са добри подаръци за децата, също!. 【ТОПЛО СЪВЕТ】 : Всеки перука е индивидуална опаковка,което позволява да се избегне тяхното слепване или entanglements.Не вреди на здравето на косата и ви дава сигурен и лесен за употреба опит за носене и не ще дръпне надолу през целия ден!.

Те също купуват с този продукт..