• Новинка
PEACOCO 20 инча Къдрава Къдрава лента за глава Перуки за Жени Синтетични Headwrap Перуки с лента за глава е Приложен Лесно за Носене Джери Къдря Косата Перуки за Черни Жени ?
zoom_in

PEACOCO 20 инча Къдрава Къдрава лента за глава Перуки за Жени Синтетични Headwrap Перуки с лента за глава е Приложен Лесно

BGN 19.99

Продукти
check Налично за поръчка

-Модата е много важна в живота на хората, и всеки трябва да присъства на някои от събитията.Може да бъде различен в различните случаи.Както знаете, този перука оголовья с благоприятен pri ce е синтетично, а не човешки коса, затова, моля, не съдете за него по стандарт на човешки косъм перуки, които са с високо pri ces, минимални entanglements са неизбежни за всички синтетични перуки на пазара.Но ние сме сигурни, че нашите синтетични перуки с лента за глава са най-доброто качество на синтетични перуки.ТОПЛИ СЪВЕТИ : . 1.Разклатете перука след вземане от опаковката и се дръж го за известно време, къдрици ще бъде здраво и естествени, той ще бъде по-красива, отколкото по-рано. 2.Всички синтетични перуки са изложени на минимален косъм и спутыванию, че е нормално, моля, погрижете се за миене и поддръжка. 3.Поради непреодолими фактори, включително и компютърни монитори, светлината на снимане, пикселите на камерата и лично разбиране цветове, може да предизвика малка разлика в цвят, моля разберете това.

Те също купуват с този продукт..