• Новинка
Yellow TRAC SEATS Brand Waffle Style Universal Tractor Suspension SEAT with TILT FITS John Deere 2530 2550 2555 2630 2640 (Доставка същия ден - МАХНИ ГО бързо!! Покажи ни транзитната на КАРТАТА)
zoom_in

Yellow TRAC SEATS Brand Waffle Style Universal Tractor Suspension SEAT with TILT FITS John Deere 2530 2550 2555 2630 2640

BGN 95.14

Продукти
check Налично за поръчка

TRAC SEATS 5-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА ДЕФЕКТИ.ТЕЖКИ СТОМАНЕНИ КОМФОРТНО ОКАЧВАНЕ. 5 ЪГЪЛ НА НАКЛОН ПОЛОЖЕНИЕ - РЕГУЛИРАНЕ НА ПЛЪЗГАТ НАПРЕД И НАЗАД.УДОБЕН СВЕРХПРОЧНЫЙ МЕК ВИНИЛ - РЕГУЛИРАНЕ НА ТЕГЛОТО 110-265 ПАУНДА.АКО ВАШИЯТ МОДЕЛ НА ТРАКТОРА НЕ ФИГУРИРА В СПИСЪКА, МОЛЯ, ПОПИТАЙТЕ, ЩЕ БЪДЕ ЛИ ТЯ ДА РАБОТИ, ПРЕДИ ДА КУПИТЕ.ТОВА е СЕДАЛКА НЯМА да РАБОТИ За ВАШАТА ГАЗОНОКОСИЛКЕ.Седалката трактори марка Trac Seats-това е много издръжлив винил седалка от тежка рамка от стомана.Нашите седалки са по-универсални монтажни дупки, отколкото други водещи марки.Тракторные и сервизни седалки марка Trac е създаден, за да издържа на най-тежки условия на ферма, на земята или на строителната площадка.Нашите седалки са тествани за високо качество и дълготрайност.Седалката марка Trac са произведени в съответствие със спецификациите на производителя, за да ви осигури комфортно пътуване и качествено седалка.Можеше да се чудя една и разликата, която той има при шофиране на вашия Трактора или общински средство, което не отговаря на правото на ширината, височината или прашка.Това може да доведе до долгому работния ден.Нашите седалката са проектирани с оглед на правилната височина, ширина и висулки, необходими за комфортно пътуване.Марка Trac seats притежава качество, здравина и лесна за окачване, която искате.Ние вярваме, че нашето седалка-най-доброто на пазара, и знаем, че ще оцените този чудесен продукт.Това е качество на седалката.Много важно е да бъдете обучени от купувача.Не всички седалки, подобни на седалката Trac, окачване или правилното окачване.Нашата система за окачване, заедно с добър тапицирана седалка и облегалка-това е нещо, което ви осигурява комфортно пътуване.Ако пътувате на седалка, която не е подходяща за окачване.Не сте доволни.Да Не говорим за това, че вашето тяло също не се оценява.Какви са характеристиките на седлото трактор марка Trac? 1. Тежкотоварни хвърли във форма стоманена рамка 2. Тежкотоварни материал винил 3. Регулируема позиция следа приплъзване на носа и на кърмата 4. Пълна регулируемо окачване (комфортна езда) 5. 2 бр самоотводящиеся на седалката 6. Тегло на потребителя до 265 паунда 7. Качествени, трайни, удобни Ако имате някакви въпроси преди да си купите, моля, свържете се с нас чрез .Това седалката е съвместимо с всички следните модели трактори JOHN DEERE : 2750 2755 2840 2855 .НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ПРЕДИ ПОКУПКА СРАВНИ МОНТАЖЕН ШАБЛОН БОЛТА НА СЕДАЛКАТА С НАШИЯ ШАБЛОН БОЛТА НА СЕДАЛКАТА, ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ТОЙ ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАШЕТО ПРИЛОЖЕНИЕ.

Те също купуват с този продукт..