• Новинка
Безкрайни Уеб Сапани, Широка 85 мм high-performance Такелаж Аксесоари Гъвкав Кръг основание за Строителни работи за механично повдигане(5 м (16.40 фута))
zoom_in

Безкрайни Уеб Сапани, Широка 85 мм high-performance Такелаж Аксесоари Гъвкав Кръг основание за Строителни работи за механично

BGN 141.11

Продукти
check Налично за поръчка

Безкрайната кръгла структура : Пръстеновидна структура може превключване надживявам тялото, така че продължителността на живота ще бъде по-голяма.Еднократна дизайнът на цокъла : Еднократна употреба конструкция калъпи позволява да се избегне недостатъчно напрежение, причинено от няколко връзки, и тя е трайна и трайна.Широко приложение : Широко използван в кораби, машинното оборудване, пристанища, транспорт, електричество, инженерстве, дизайн, etc.Лека и мека прашка : Изкачване лека и мека, и няма да навреди на повърхността на подемни обект при използване.Отличен материал : с помощта на материал ПЕС, устойчивост на удар и устойчивост на износване, не е лесно за носене и се деформира след дълга употреба.Функция : 1. Лека и мека прашка : Изкачване лека и мека, и няма да навреди на повърхността на подемни обект при използване.2. Дизайн мухъл едно време : Конструкцията на матрицата на един час може да се избегне недостатъчно напрежение причинени от много връзки, и тя е силна и е трайна.3. Безкрайната кръгла структура : Пръстеновидна структура може превключване надживявам тялото, така че продължителността на живота ще е по-дълъг.4. Отличен материал : с помощта на материал ПЕС, устойчивост на удар и устойчивост на абразия, не е лесен за носене и деформира след полза дълго време.5. Широко приложение : Широко използван в кораби, машинното оборудване, пристанища, транспорт, електричество, инженерстве, дизайн, etc.Спецификация : Тип деталя : Безкраен rising Sling Material : PESWidth : прибл. 85mm / 3.3 in Color : Brown Bearing Тегло : 6 TSafety Фактор : 6 : 1 Use Сценарий : Широко използван в кораби, машинното оборудване, пристанища, транспорт, електричество, инженерстве, проекти и други индустриях.Списък с пакети : 1 x Повдигаща стропа1 x Ръководство за потребителя Забележка : 1. Преди всяка употреба се уверете, че ремъкът не е повреден 2. Използвайте защитни елементи за разделяне на ръбове и ъгли и load3. Гъвкав кабел не трябва да бъде обвързан узлом4. При повдигане на товар, не трябва да перетаскиваться 5. Избягвайте шок или вибрационни нагрузок6. Опасни колани не се нуждаят от ремонте7. Моля, използвайте в рамките на номиналния товар, не се претоварвайте и обърнете внимание на безопасността на 8.Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Item Type:
Endless Lifting Sling
Material:
PES
Width:
Approx. 85mm / 3.3in
Color:
Brown
Bearing Weight:
6T
Safety Factor:
6
Use Scenarios:
Widely used in ships, machinery, ports, transportation, electric power, engineering, construction and other industries.
Package List:
1 x Lifting Sling :
1 x User Manual :
1. Before each use, make sure that the strap is not damaged :
2. Use protective objects to separate the edges and corners of the and the load :
3. The flexible must not be knotted :
4. When hoisting, the and the load shall not be dragged :
5. Avoid shock or vibration loads :
6. Dangerous straps do not need to be repaired :
7. Please use within the rated load, do not overload, and pay attention to safety :
8.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Те също купуват с този продукт..