• Новинка
Тръбен ключ, Американски Стил Тръбен Ключ Многофункционален Тежкотоварни за Ремонт на Автомобили за Ремонт на Водопроводни Тръби за Демонтаж на Ръждясали Гайки з?
zoom_in

Тръбен ключ, Американски Стил Тръбен Ключ Многофункционален Тежкотоварни за Ремонт на Автомобили за Ремонт на Водопроводни

BGN 77.04

Продукти
check Налично за поръчка

Корона струбцины с помощта на стомана 45# выкованную като цяло, след като се гасят обработка, устата на зъба е с висока твърдост и не слизат.Тялото ключ выковано в една част с обща термична обработка, притежава висока твърдост, висока усукване, силна твърдост, повърхностна обработка на боя е красива, ръжда доказателство и антиузряване.Горна и долна челюст изпълнени с V-образен отвор, което е удобно за използване, а зажимаемый обект ефективен.Може да се използва за ремонт на автомобили, ремонт на водопроводни тръби, демонтаж на тръби, демонтаж на ръждясали гайки.Дръжката е с ергономичен дизайн с екологично чиста гумена обвивка, удобен за хващане, износостойкая и нескользящая, подходящ за продължителна работа.Функция : 1. Корона струбцины с помощта на стомана 45# выкованную като цяло, след като се гасят обработка, устата на зъба е с висока твърдост и не slip2. Тялото ключ выковано в една част с обща термична обработка, притежава висока твърдост, висока усукване, силна твърдост, повърхностна обработка на боя е красива, ржавчин-защитна и антиaging3. Дръжка приема ергономичен дизайн с екологично чиста гумена обвивка, удобна за задържане, устойчива на износване и неподвижни, подходяща за продължително эксплуатации4. Горна и долна челюст изпълнени с V-образен отвор, което е удобно за използване, а зажимаемый предмет эффективен5. Може да се използва за ремонт на автомобили, ремонт на водопроводни тръби, демонтаж на тръби, демонтаж на ръждясали гайкиспецификация : Тип на продукта : тежкотоварни тръбен ключматериал : стомана 45#, каучук Приложение : Ремонт на автомобили, ремонт на водопроводни тръби, демонтаж на тръби, демонтаж на ръждясали гайки Осъществяване списък : 1 х тежкотоварни тръбен ключ.

Item Type:
Heavy Duty Pipe Wrench
Material:
45# Steel, rubber
Uses:
Car repair, water pipe repair, pipe disassembly, rusty nut disassembly
Package List:
1 x Heavy Duty Pipe Wrench :

Те също купуват с този продукт..