• Новинка
Yooyoee Press On Nails Хелоуин Фалшиви Нокти Бадеми Отгоре Ноктите Красиви Блестящи Нокти за Жени и Момичета (Великолепен 5)
zoom_in

Yooyoee Press On Nails Хелоуин Фалшиви Нокти Бадеми Отгоре Ноктите Красиви Блестящи Нокти за Жени и Момичета (Великолепен

BGN 8.79

Продукти
check Налично за поръчка

【Изкуствени фалшиви нокти】 Лъскава Хелоуин стик за нокти е направена от висококачествен акрил ABS - материал, те са по-гъвкави, няма да навредят на вашите ръце. 【Кликнете върху ноктите Лесно да използвате】Extal дълги режийни ноктите с дизайн имат 24шт нокти с различни размери, които могат да съответства на размера на различни отпечатъци.Просто почистете ноктите и ги потапя в jelly лепило. 【Фалшиви нокти за Перфектен подарък】Бадем акрилни нокти-идеален подарък за приятели,майки,сестри.Подходящи за Коледа,Хелоуин,абитуриентски бал,парти или друг, различен повод, подходящ за всякакъв вид изкуства нокти DIY, Семейна ден или подготовка за свиданиям. 【Изкуство на ноктите】За по-добър ефект от носенето на въздушната нокти ние ви препоръчваме да закупите допълнително лепило. 【Фалшиви нокти за жени Качествено обслужване】Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме.Ние предлагаме възстановяване, без причини, благодаря ви за подкрепата.Скоростна включва 24 * фалшиви нокти(12 различни размери) 1*пила за нокти, внимателно да се промъкнат на естествен нокът 1.5 * лепило стикер лист (36шт) Фалшиви нокти как работи 1.Внимателно почистете филийки нокти пръчка за нокти, за отстраняване на повърхността на епидермиса се измива и дръжте ноктите си чисти и сухи 2.Изберете размера, който най-добре отговаря на ноктите, като съответното количество лепило или свободно желейного лепило от вътрешната страна на избрания от нокътната плочка 3.Натиснете въздушната ноктите до собствените си ноктите и задръжте ги в продължение на 30 секунди. 4.Отрежете в съответствие с формата и дължината на корема на ноктите, който искате да изтриете?Накиснете ноктите си в топла вода и внимателно отстранете предварително залепените ноктите отстрани след няколко минути Свалете клеевую стикер и запазване на фалшив върха на нокътя за следваща употреба Забележка Моля, не оставяйте акрилни нокти във вода в продължение на дълго време, това ще доведе до ноктите лесно отвалиться. любовта и за избор на административни нокти Yo Oyee с дизайн.

Те също купуват с този продукт..