• Новинка
Расчесывающая Дървена четка Гребен за коса, антистатик Дървена Широка Зъбни Гребен,дамски и мъжки Естествена дървена четка за коса, Широки зъби с фини зъби (2 ЕЛЕМЕ?
zoom_in

Расчесывающая Дървена четка Гребен за коса, антистатик Дървена Широка Зъбни Гребен,дамски и мъжки Естествена дървена четка

BGN 47.22

Продукти
check Налично за поръчка

Обмислен избор за подарък : тази практическа гребен е трайна и удобно, което го прави практичен подарък за членове на семейството, приятелите или сестрите на св. Валентин, Коледа, рожден ден, годишнина и т.н. ✔Дървена гребен : Изработени от естествен сандалово дърво, с висока якост, добра устойчивост, със заоблени зъбци, повърхността гладка, антистатична. ✔2 Pack Hair Comb : Гребен за оформяне е 17 см за формата на луната и 20,5 см за дизайн дръжка, компактен и удобен за носене в джоба си. ✔Кръгли зъби Гладка повърхност на Гребена на : Изработен е от естествен сандалово дърво, с естествен аромат, гребен антистатик; шийн finish ръчно заоблени зъби, плавно се плъзгат, защитават косата; масаж на кожата на главата, стимулират кожата на главата и облекчаване на напрежението на кожата на главата, помагат да се отпуснете и да се намали загубата на коса. ✔Ръчна работа с традиционните занаяти, добре полиран, гладка и безпроблемна, подходящ за грижа за косата.Идеалният гребен за жени с всички типове коса, мъже и деца.Това е идеален подаръчен комплект за майки, сестри и приятелки.Име на продукта : дървена гребеньпродукт материал : Сандалово деревопродукт размер : 20.5* 5.5 CM/16*5.5 CMprompt : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Тъй като е ръчно измерване, грешка е малка, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.3. Поради различни ъгли на снимане и светлина, може да е малък хроматическая отклонение, моля, разберете.4. Освен гребени, снимките на стоката не други предмети.5. При почистване на гребени можете да внимателно избършете я с мека четка и след почистване, търкайте с кърпа и се поставя на хладно място за естественото изсушаване.6. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.7. Добре дошли, за да споделят и мнения, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Те също купуват с този продукт..