• Новинка
Възглавница Почивка Ръцете на Нокътя, Синини Стабилна Изкуствена Кожа Професионална Възглавница Ръка Изкуство Ноктите Салон за Изкуство на Ноктите у Дома, за да Т?
zoom_in

Възглавница Почивка Ръцете на Нокътя, Синини Стабилна Изкуствена Кожа Професионална Възглавница Ръка Изкуство Ноктите

BGN 23.19

Продукти
check Налично за поръчка

Взема добър материал от изкуствена кожа, с мек и износоустойчива, водоустойчива и не выцветающий, здрав за използване.Калъфка и вътрешна гъба може да се почиства отделно, дизайн с цип позволява лесно да се свали ръкав за почистване.Широка гама от приложения, е подходящ за маникюрных салони, ногтевых училища, колежи, майстори маникюр, идеален за индивидуална или семейна употреба.Уникален модел на възглавницата и килим, ярък цвят, изискан и стилен външен вид, красив и практичен.Изящна изработка, лек и портативен, важни и необходими аксесоари, в маникюрном салон.Функция : 1. Взема добър материал от изкуствена кожа, с мек и износоустойчива, водоустойчива и не выцветающий, здрав за използване.2. Калъфка и вътрешна гъба може да се почиства отделно, дизайн с цип позволява лесно да се свали ръкав за почистване.3. Широка гама от приложения, подходящ за салони за нокти, училища нокти, колежи, художници нокти, перфектен за индивидуална или семейна употреба.4. Уникален модел на възглавницата и рогозка, ярки цветове, прекрасен и стилен възникване, красив и практика.5. Прекрасна воркманьшип, ниско тегло и портативна пишеща машина, една важна и необходимите аксесоари в маникюрном салон.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Nail Art Hand Pillow with Mat Material : PU Leather Quantity : 2 бр./компл.Размери на продукта : Възглавница за ръце : прибл. 27x12 см / 10.6 x 4.7 in Mat : прибл. 43.8 x 30см / 17.2 x 11.8 in Characteristics : Подвижна дизайн, лесна за разглобяване и почистване, лек и удобен докосване, и естествено е подходящ за китката.Употреба : домакинство, ноктите салон и т.н. кръст Бод Пакет списък : 1 х Ръка Pillow1 x Mat Note : 1. Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Art Hand Pillow with Mat
Material:
PU Leather
Quantity:
2 pieces/set
Product Size:
Hand Pillow:
Approx. 27 x 12cm / 10.6 x 4.7in
Mat:
Approx. 43.8 x 30cm / 17.2 x 11.8in
Characteristics:
Detachable design, convenient disassembly and cleaning, delicate and comfortable touch, and naturally fit the wrist.
Uses:
Household, nail salon, etc.
Package List:
1 x Hand Pillow :
1 x Mat :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..