• Новинка
Кич Гета Сандали Мъжки дървени Гета Сандали Сабо Флип-флоп два зъба японски традиционните обувки на висок ток(цвят:E,размер:S)
zoom_in

Кич Гета Сандали Мъжки дървени Гета Сандали Сабо Флип-флоп два зъба японски традиционните обувки на висок ток(цвят:E,размер:S)

BGN 27.99

Продукти
check Налично за поръчка

*Тази класическа гета се избягва страстни времето, да не се носят обувки през лятото и може да се носят вкъщи или на открито.Той също е много подходящ за хотели, спа центрове, фитнес зали, басейни, плажове, почивка и т.н. *Високо качество, здрав, удобен, нескользящий и амортизирующий. *Функция : Тези обувки с дървена подметка са полезни за здравето, защото дървени стелки могат да ви помогнат да се измие потта, премахване на неприятни миризми и да се предотврати недостиг на витамин. *Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас. *Предимства : джапанки, нескользящая подметка, дълготрайност. *Тази класическа гета се избягва страстни времето, да не се носят обувки през лятото и може да се носят вкъщи или на открито.Той също е много подходящ за хотели, спа центрове, фитнес зали, басейни, плажове, почивка и т.н.*Това е дървена дърво, и може да се носи в дома и на открито, както и много подходящ за Хелоуин партита, аниме-ролеви игри и презентации.*Функция : Тези обувки с дървена подметка са полезни за здравето, защото дървена стелка може да ви помогне да се отмие потта, премахване на неприятни миризми и да се предотврати недостиг на витамин.*Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас.*Предимства : имитация на шлепанцев, нескользящая подметка, дълготрайност.

Те също купуват с този продукт..