• Новинка
Боулинг Пина Топката Набор от Играчки Мини Пластмасови Вътрешни Семейни Вечерни Игра с 10 Игли и 2 Топки Коледен Подарък за Рожден Ден за Деца Деца Момчета Момичета ?
zoom_in

Боулинг Пина Топката Набор от Играчки Мини Пластмасови Вътрешни Семейни Вечерни Игра с 10 Игли и 2 Топки Коледен Подарък

BGN 19.19

Продукти
check Налично за поръчка

????Indoor&Outdoor Game : Комплект за игра на боулинг, подходящи за игри на няколко души, децата могат да играят на открито и закрито, заедно с родителите си и приятелите си, да подобрява взаимодействието и социални умения, което е една добра двора игра за деца. ????Отлични забавни играчки : Тази играчка за боулинг е подходящ за деца, за да научите повече знания за боулинге, които обучават интерес към любов към спорта, а също така помагат на децата да подобрят своите моторни умения, координация око-ръка, наблюдателност и логическото мислене. ????Лек : Топката пина имат лек, им е лесно да се вземе в ръце малко ръцете.Пластмасов материал улеснява почистването от плюшена играчка и поролоновая играчка.Шипове гладка повърхност и не по-тежка, така че това няма да навреди на вашия пол, когато играят в къщата. ????Уникален дизайн : Топка за боулинг е с дизайн на отвора за пръстите, което е по-лесно да се запази малък ръцете. 12 бр., пластмасов комплект за боулинг в ярки цветове ще помогне за насърчаване на разпознаване на цвета на бебе. ????Висококачествен комплект за боулинг : Играта комплект за боулинг се предлага с 5 ярки цветове, от 10 пластмасови щифтове и 2 топки за боулинг.Игли и смычковые топки са изработени от висококачествена пластмаса, която е нетоксичен и безопасен за децата.

Те също купуват с този продукт..