• Новинка
Охлаждане ребра, компактен радиатор висока ефективност размер на 4 броя алуминиеви за електроника модул за сила(с прилипателем)
zoom_in

Охлаждане ребра, компактен радиатор висока ефективност размер на 4 броя алуминиеви за електроника модул за сила(с прилипателем)

BGN 46.24

Продукти
check Налично за поръчка

[ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ] Тези алуминиеви охлаждащи ребра имат по-голяма площта на контакт и добър ефект на топлина. [МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ] Може да се използва за охлаждане и отвеждане на топлината електронни процесорни чипове, захранващи модули и т.н. [ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] Тези радиатори преносими, по дизайн, са с компактни размери, лесни за инсталиране и не заемат място. [АЛУМИНИЕВ МАТЕРИАЛ] Използването на отлично алуминий, обработка на повърхността на теста, устойчивост на износване и устойчивост на корозия. [4ШТ В 1 пакет] Комплект включва 4шт алуминиеви радиатори, са достатъчни по количество, са лесни за използване и подмяна.Функция : 1. [4ШТ В 1 пакет] Комплект включва 4шт алуминиеви радиатори, са достатъчни по количество, са лесни за използване и подмяна.2. [АЛУМИНИЕВ МАТЕРИАЛ] с помощта на превъзходни алуминий, поверхностную обработка на оксидации, устойчивост на износване и устойчивост на корозия устойчивост.3. [ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ] Тези алуминиеви охлаждащи ребра имат по-голяма площта на контакт и добър ефект за отвеждане на топлината.4. [МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ] Може да се използва за охлаждане и отвеждане на топлината електронни процесорни чипове, модули за хранене и т.н. 5. [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Тези радиатори преносими дизайн, имат компактен размер, лесен за инсталиране и не заемат място.Параметри : Тип на продукта : Охлаждане ребраматериал : Алюминийобработка площ : работа анодным теста, Общият размер : Approx. 60x60x39 мм / 2,4 х 2,4 х 1,5 инча Определяне : електронен чип процесор, модул за хранене, модул за охлаждане на радиатора Осъществяване списък : 4 х охлаждащи ребра Забележка : Моля, изберете съответния размер на изображението, преди да използвате.

Item Type:
Cooling Fins
Material:
Aluminum
Surface Treatment:
Anodic oxidation treatment
Overall Size:
Approx. 60 x 60 x 39mm / 2.4 x 2.4 x 1.5in
Purpose:
Electronic CPU chip, power module, module cooling radiator
Package List:
4 x Cooling Fins :
Please match the appropriate design size before use. :

Те също купуват с този продукт..