• Новинка
8 опаковане. Led Налобный Фенер за възрастни и деца, 1,1 унция./31 г COB Прожектор Ултра Ярък Главоболие Лампа с 3 Режима на 24 Батерии ААА, Водоустойчив Работна Фар за Семее?
zoom_in

8 опаковане. Led Налобный Фенер за възрастни и деца, 1,1 унция./31 г COB Прожектор Ултра Ярък Главоболие Лампа с 3 Режима

BGN 12.79

Продукти
check Налично за поръчка

【8 Pack Hands Free Headlamps】Този led фенерче е оборудван с 8-строги фарове и 24 батерии AAA (включени).Дизайн hands-free може да освободи ръцете си, което ви позволява да работят, да четат и изследват свободно по всяко време и на всяко място.8 насипни фаровете са идеални за споделяне със семейството и приятелите си. 【Супер ярък и 3 режима на осветление】Този супер ярък налобный фенер използва led светлини COB за излъчване 800 лумена светлина.А прожектори COB могат да осигурят широк лъч на 160º, вместо да освети само една малка площ пред вас.Освен това, фаровете hard hat има 3 режима на яркостта на бяла светлина, за да отговарят на вашите ежедневни нужди : COB high mode, COB low mode и COB strobe mode. 【Удобна и регулируема】 Преносими led фенерче за фарове тежи само 1,1 унции (с батерия), и на главите си почти никакви усещания.Материал оголовья мек и впитывающий влагата, тя се чувства комфортно и не слайдове.И това е еластични и регулируеми, led фенерче фарове, подходящ за всички възрастни и деца. 【Външна водоустойчив фаровете】Работна фар е степента на водоустойчивост IPX4.Висококачествен корпус от ABS и водоустойчив преминете на по-затворени и запечатани, и може да се използва безопасно в дъждовните дни.Подходящи за бягане на пътека, куче ходене, каране на колело, джогинг, пешеходен туризъм, къмпинг, лов и риболов. 【Най-доброто обслужване на клиенти】KJLAND се стреми да предостави на клиентите си най-високо качество продукти и услуги.Ние предоставяме гаранция за качество от 1 година и пълно възстановяване на 60 дни.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще ви дадем 100% задоволително решение в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..