• Новинка
A4 Clipboards File Cover Folder Клип Технологична Биндер Organizer Case File Box Водоустойчив Тип Клипборда Box File with Storage Document case with Clip Writing Drawing Office (Черен)
zoom_in

A4 Clipboards File Cover Folder Клип Технологична Биндер Organizer Case File Box Водоустойчив Тип Клипборда Box File with

BGN 11.10

Продукти
check Налично за поръчка

????[Черен буфер с памет] : Дължина-13,7 инча x широчина 9,4 инча x дебелина 1,1 инча около 340 г. писмо Размер на буфера за обмен, тежкотоварни клипборда, може да се съхранява 100 листа цифров хартия и копирната хартия в клипборда.Подходящ за листа хартия формат на писмата (А4), пищови бърз достъп и други канцеларски материали. ????[Клипборда с плосък клипс ] : Сгъване клипборда е изработена от висококачествена пластмаса, той е водоустойчив и устойчив на петна, лесно за почистване.Заоблени ъглов дизайн го прави трудно да се наранят ръцете.Благодарение на угловому протектору хартия не е толкова лесно да се надраска.Този буфер за хранене има солидна самоблокирующуюся капаче, което застегивает си елементи и лесно да се отваря с една ръка. ???? [Сгъваем клипборда за кърмещи] : Повърхност от пластмасови буфера за обмен твърда, и можете да постоянно да пишат дори и като субстрат.С дупка за окачване в задната част можете да окачите на клипборда, за да се спести място.Лек и здрав черен буфер с памет може да се съхранява в своите раници, големи портмонета, портфейли и да се използват навсякъде, където и да отидете. ???? [Органайзер] : Височина на затягане на дъската е 1 инч, така че в тях могат да се съхраняват повече от 100 листа хартия във формат А4.Този буфер е идеален за ежедневна употреба.Пластмасов буфер е подходящ за използване във всички отрасли на промишлеността.Идеален подарък за студенти, учители, продавачи, треньори, медицински сестри, преподаватели, почтальонов, работници, полицаи, адвокати, офисменов. ???? [Персонално обслужване и подаръци] : ще положим всички усилия, за да се провери продукти, ако забележите някакви дефекти, неправилна доставка или увреждане на буфера за обмен, моля, щракнете върху [да се Свържете с shuram] и се свържете с нас директно.Връщане, връщане, обмен на стоки и т.н. са възможни в съответствие със съдържанието на искането на купувача. ????Подарък : 1 стикер с изображение на котка 3 сладки кламери.Свободно поле за организиране на документи и клипборда сега са интегрирани!.Можете да съхранявате всичко : документи, химикалки, тефтери, смарт телефони, калкулатори, визитки, картички и cd-та.Това е универсална папка, клипове, която съчетава в себе си функции на "шкафа", "буфер за обмен" и "табла".Можете да го използвате в различни ситуации, като например бизнес, образование, хоби и самоуправление.Индекс карта е лесна за използване и е подходящ за хартия с формат A4.Той също идва с футляром за химикалки, така че да можете бързо да го вземе, за срещи и бизнес преговори, което е удобно.Тъй като можете да пишат писма на документи, дори да стои, това е много полезно за водене на бележки в места, където няма писмен масата, като бизнес офиси и учебни кабинети.Можете да окачите на документи в кейсе на стената, за да подреди материалите и след график.

Color:

Те също купуват с този продукт..