• Новинка
LABOTA 4 БР Набор от каучук съпротива, Латекс, Гума, за упражнения с 4 Нива на Съпротива, Удобни За кожата Дъвка с Чанта за носене за Домашни Тренировки, Силови тренировк?
zoom_in

LABOTA 4 БР Набор от каучук съпротива, Латекс, Гума, за упражнения с 4 Нива на Съпротива, Удобни За кожата Дъвка с Чанта

BGN 5.54

Продукти
check Налично за поръчка

✔【Премиум качество】Эспандеры са изработени от 100% екологично чист естествен латекс, са безвредни за кожата, нетоксични и са трайни. ✔【Различни нива на съпротива】Предлагаме 3 нива на съпротива : жълт -15 лири, синьо - 20 паунда,лилаво - 25 паунда,червен-30 паунда. ✔【Преносим и лесен за използване】Всяка ивица е сгъната приблизително до размера на джоба салфетки за лице, така че е лесно да се вземе. ✔【Алтернатива силово упражнение】Изследвания са доказали, че эспандер осигурява една и съща полза фитнес и увеличаване на силата, както и симулатори на съпротива. ✔【Че получавате】4×ленти съпротива, 1 х чанта за носене,нашите безпроблемно 24-месеца гаранция продукт.Эспандеры Този комплект се предлага в 4 цветови прогресивно эспандерах идеален за физиотерапия, йога, пилатес, рехабилитация и домашна тренировка Размери : 59"x 5.9" (Д х Ш) Пакетът включва : 1 x Light (ЖЪЛТ) 1 x Medium (синьо) 1 x Heavy (purple) 1 x X-Heavy (ЧЕРВЕН) 1 x Чанта за носене Защита на эспандер от остри предмети, като пирони, бижута и т.н.

Те също купуват с този продукт..