• Новинка
Azarxis Гамаши Ниски Алигатори Сняг Глезена Гамаши, за Жени И за Мъже И Младежи Открит Пешеходен Туризъм Пешеходен Туризъм, скално Катерене Лек и Водоустойчив Регулир?
zoom_in

Azarxis Гамаши Ниски Алигатори Сняг Глезена Гамаши, за Жени И за Мъже И Младежи Открит Пешеходен Туризъм Пешеходен Туризъм,

BGN 52.64

Продукти
check Налично за поръчка

????МАТЕРИАЛ : 15 D найлон с покритие силиконова тъкан, нашите гамаши, гети са трайни, леки, дишащи, рипстоп, ПУ 3000 мм водоустойчив, дишащ. ????Azarxis гарантира : Ако има някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме гаранция за продавач на 20 месеца. ????Тъй като всички наши продукти се извършват , ако имате някакви съмнения за доставка, обмен или връщане, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти директно. ????Цвят : четири цвята за избор.Затегнете кука лесно се облича и да стреля. ????КРАК "ГАРДИЪН" : най-Ниска голеностопные гамаши-това съкровище hiker backpacker camper рибарите ранчо инспектори нефт/газ/комунални работници дървосекачи лесничие озеленители идеалното оборудване за лична защита. ????Комплексно използване : хапка на крак охраната е идеално за туризъм и каране на кънки на къмпинг, планинарство приключения на открито изследвания риболов, скално катерене обувки за сняг.Предотвратяване на колющих игли кактуси, шипка, бедрата и т.н., И запазва краката топли и сухота. ????ОБУВКИ alligators : Бахилы на мъже, жени унисекс възрастни служители за краката.Ако сте с наднормено тегло, гети за крака също са предназначени за деца.Зима, лято, есен пролетта е сезонът на разположение. ????ХАРАКТЕРИСТИКА : Алигатори са подходящи водоустойчив компактен лек здрав удобен регулируема удобен пясък сняг студен вятър доказателство, не е лесно да се търка, лесно за почистване, откаже или да се търкаля.Гамаши Azarxis са изработени от висококачествена силиконова тъкан с найлонови покритие 15Г, защитаваща панталони от мръсотия и вода.Трайни и защитни гамаши запазват вас сухи, безопасни и чисти по време на косене, почистване на сняг, пешеходен туризъм и други дейности на открито.Ако отидете в храстите, гората, сняг, нивите или всяко друго място, където трябва да защитят краката си, можете да си приготвите няколко надеждни ниски алигатори за краката и панталони, за да се предпазите от мръсотия, комари или ухапване от насекоми, сняг и вода.Това незаменими гамаши за туризъм, къмпинг, риболов и други приключения на открито!.

Те също купуват с този продукт..