• Новинка
Статив Дървен под лампа за Дневна, Wellwerks Mid Century Standing Tall Lamp, Бельо Лампа с E26 Blub (включени в комплекта) Лампи за Спалня, Офис, Верстака
zoom_in

Статив Дървен под лампа за Дневна, Wellwerks Mid Century Standing Tall Lamp, Бельо Лампа с E26 Blub (включени в комплекта)

BGN 30.39

Продукти
check Налично за поръчка

[ Дърпайте верига и приятна мека светлина] Статив торшера за всекидневната с тянущей верига се намира на пост, за по-лесно включване/изключване на светлината.Цилиндричен модерен лампион е с диаметър 17 см и височина 10 см, идеална за осветление с отвори отгоре и отдолу, като придават на стаята усещане за уют. [ Масивни дървени крачета ] Смята се ,че за защита на нашия подово килим дървен под лампа на статив е специално разработен, за да бъде достатъчно гладка, за да не оставя драскотини.конструкция на пирамидата поддържа дървен под лампа на статив е стабилен и надежден, не се притеснявайте за това, че крушката хол внезапно опрокинется. [ Елегантна класическа дървена застояла лампа ] очевидно никой не се притеснява за това, че си висока постоянна лампа излезе от мода за лечебни и класически минималистичен дизайн средата на века.Топло,но на ярка светлина, идеална за четене на работа, не се набива в очите и да не щракне, създавайки уют. [ Лесни за монтаж, бързо излизат от мода. 2.Стабилна основа : притежателите на епендорф надеждно и стабилно поддържат дуговые лампи. 3.Висококачествени материали : Дървена застояла лампа за дневна, с гладка основа за краката, специално проектирани за защита на вашата дъските на пода от надраскване и става по-силен. 4.Топла и мека светлина : Елегантни осветителни тела за хол създават уютна и приветлива атмосфера.Можете лесно да потъвате в това, което правите, в успокояващото настроение.Компанията Wellwerks в продължение на много години фирмата се занимава с разработването на лампи.Нашата мисия е постоянно разработване на задоволителна функционална лампа естествена светлина.Дървен под лампа за спалня-това е досадна работа по дизайн в съответствие с желанията на клиента.Това е не само една проста стаен лампа, но и източник на светлина за всяко семейство в света.Технически спецификации : Цвят : кафяви височина на монтаж е 10 инча.Опаковъчен лист : . 1*Лампа. 1*Потребителят manaul. 1*Дървен статив.

Те също купуват с този продукт..