• Новинка
CHENXIANGTA8 Статуя на Буда Обсидиан Пи Сю Украса Двойка Фън шуй Пи Сю Декорация на Дома Отваряне на Подаръци за Привличане на Богатство, Късмет Декоративни Орнаменти Гр?
zoom_in

CHENXIANGTA8 Статуя на Буда Обсидиан Пи Сю Украса Двойка Фън шуй Пи Сю Декорация на Дома Отваряне на Подаръци за Привличане

BGN 184.74

Продукти
check Налично за поръчка

【Премиум качество】, Тази статуя на буда, изработена от здрав полимерни материали, непромокаеми и анти-выцветающих.Продуктът е снабден с модерни слънчеви чипове, които могат да светне в продължение на 8 часа. 1. Статуята на Пи Сю се използва често в семейството, като начин за получаване и съхранение на богатството и богатството. 2. Той отваря устата си и се готвеше да погълне златото и богатството за своя господар. 3. Той е известен с факта, че привлича богатство, и е един от петте благоприятни животни в Древен Китай. 4. Като символ на благоприятности, той се използва не само за декоративни цели но и за да се избегне нещастието и привличане на богатство.РЕЛАКСИРАЩА ГЛЕДКА : медитатор дизайн добавя дзен и релаксираща гледка на вашето отворено пространство.Име на продукта : Pi Xiu Decoration Product материал : Obsidian Weight : около 3310gprompt : 1. Преди покупка, моля, проверете размера и цвят.2. Освен За украса на работния плот Pixiu, както е показано на снимките на продукта, никакви други елементи не са включени.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Тъй като е ръчно измерване, моля, позволете някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли на споделяне и обратна връзка, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Те също купуват с този продукт..