• Новинка
Месинг Резба Пръста Отлично Коварен Удобството на Фирма за Ръчна Работа Аксесоар за Шиене, Трудолюбив Напръстник, Плетене, Бродерия направи си САМ Ръчно изработен?
zoom_in

Месинг Резба Пръста Отлично Коварен Удобството на Фирма за Ръчна Работа Аксесоар за Шиене, Трудолюбив Напръстник, Плетене,

BGN 58.08

Продукти
check Налично за поръчка

Подходящ за пръстите на повечето хора, регулируема напръстник, лесно се приспособява към пръстите, дизайнът е вдлъбната повърхност предотвратява подхлъзване игла.С компактна форма, лека и преносима, не заема много място и можете да го поставите навсякъде.Много подходящ за ръчно шиене, бродерия, бродерия, шиене, ръчна изработка със собствените си ръце и т.н. Осигурява добра защита на пръстите.Конструкция твърди малки дупки може да предпази пръстите от ухо на игла, когато иглата прокалывается в по-дебел слой тъкан.Изработен от устойчив латунного и стомана материал, за по-дълга употреба, здрав, не е лесно ръждясва и се напуква, лесен за употреба.Функция : 1. Изработен от устойчив латунного и стомана материал, за по-дълга употреба, здрав, не е лесно ръждясва и се напуква, лесен за употреба.2. Подходящ за пръстите на повечето хора, регулируема напръстник, лесно е подходящ за отпечатъци, вдлъбната конструкция на повърхността, за да се предотврати приплъзване игла.3. Конструкция твърди малки дупки може да предпази пръстите от ухо на игла, когато иглата прокалывается в по-дебел слой тъкан.4. Много подходящ за ръчно шиене, бродерия, бродерия, шиене, ръчна изработка направи си САМ " и т.н. Осигурява добра защита на пръстите.5.С компактна форма, лека и преносима, не заема място и може да се сложи навсякъде.Спецификация : Тип елемент : Шиене, напръстник, Материал : месинг+СтальЦелевое определяне : Практичен инструмент за шиене за защита на пръстите Дължина на нокътя Височината на гилзата : прибл. 2,8 mm/1,1 инч, 2,5 см/1 инч Диаметър на гилзата : прибл. 1.7 см/0,67 инча Червен напръстник с качулка Диаметър : прибл. 1.7 см/0,67 инча Червен напръстник с качулка Височина : прибл. 2.5 cm/1in Steel Напръстник, Диаметър : Approx. 1.7 cm/0.67 in, 1.9 cm/0.75 in кръст Бод Пакет Списък : 2 x Дълги нокти напръстник, 2 x пръстен напръстник (мед и сребро)1 x Червен напръстник, с качулка, 2 x Стоманена гилза (злато и сребро).

Item Type:
Sewing Thimble
Material:
Brass+Steel
Purpose:
Practical sewing tool to protect fingers
Long Nail Thimble Height:
Approx. 2.8mm/1.1in, 2.5cm/1in
Ring Thimble Diameter:
Approx. 1.7cm/0.67in 
Red Thimble With Hood Diameter:
Approx. 1.7cm/0.67in
Red Thimble With Hood Height:
Approx. 2.5cm/1in
Steel Thimble Diameter:
Approx. 1.7cm/0.67in, 1.9cm/0.75in
Package List:
2 x Long Nail Thimble :
2 x Ring Thimble (Copper and Silvery) :
1 x Red Thimble With Hood :
2 x Steel Thimble (Golden and Silvery) :

Те също купуват с този продукт..