• Новинка
Удължителен кабел с дължина 15 метра, с USB, NTONPOWER Плосък Plug Power Strip with 3 Outlet 2 USB, ETL Listed, Настолна зарядно устройство Монтиране на стена за Дома, офиса, Стаята в Общежитиет?
zoom_in

Удължителен кабел с дължина 15 метра, с USB, NTONPOWER Плосък Plug Power Strip with 3 Outlet 2 USB, ETL Listed, Настолна

BGN 41.59

Продукти
check Налично за поръчка

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. 【Удължителен кабел 15 метра и плоска, стенни вилица】 - удължителен кабел 15 метра ви дава гъвкавост за постигане на отдалечени обекти и на труднодостъпни места.Идеалното решение за тези случаи, когато изхода на хранене неудобно разположени наблизо.Идва с кабелна етаж под за удобство на организацията.Нисък профил конструкция под ъгъл 45° дава възможност лесно да използвате удължителен кабел с плосък приставка адаптер на труднодостъпни места, например, за мебели, книжни рафтове, маси или каквито и да било трудно да се изходи. 【Удължител за Монтиране на стена на Продукцията на всеки един USB порт може да достигне до 2.4 A. 3. 15-крак удължаване - - - Този 3-изходна мощност ивица е захранващия кабел с дължина 15 метра, който ще ви позволи да поставите този удължител на хранене е много далеч от контакта, за да отговарят на вашите разнообразни нужди нужди. 4. Правоъгълен плосък щекер - Конструкция на плоски щепсела под ъгъл от 45° държи други стенни контакти свободни и подходящи за тесни пространства, като например за мебели. 5. Малък и компактен размер - тя Е малка удължител, много класически външен вид; Компактно тяло позволява лесно да се побере в някое тясно място, идеално подходящ за дома, офиса и други ситуации. 7. Огнеустойчиви материали - Този черен удължител с няколко розетки е изработен от огнеупорен материал ABS и PC, която може да издържа на висока температура до 1382℉, ще помогне за премахване на тревога за опасност от пожар при използването на дълги ленти захранване кабел с плоска фаянс вилица и удължаване на живота му. 8. Внимателно защитата на - Тази сила на уплътнението на масата сигурност конструированная с прегряване, претоварване, претоварване работен ток, система за защита от късо съединение.Сертифициран от FCC & Ro HS,той е 100% сигурно за вас.

Те също купуват с този продукт..