• Новинка
СТЕНЕН АРТИСТИЧЕН ИНТЕРИОР,декорация на стените на хола,Фороптер Оптометрический Инструмент, Акварел Печат на един optometrist Подарък Плакат на очен лекар Очен Лекар ?
zoom_in

СТЕНЕН АРТИСТИЧЕН ИНТЕРИОР,декорация на стените на хола,Фороптер Оптометрический Инструмент, Акварел Печат на един optometrist

BGN 28.70

Продукти
check Налично за поръчка

???? 【Art image Size】 : (W) 12 in x (H) 18 in.Готов размер на рамката : (W) 12.7 in x (H) 18.8 in,дебелина 1.3 инча. ???? 【Лесна инсталация】 : Нашето стенно изкуство върху платно вече обвити за монтиране на стена и е готово да подвешиванию,всичко, което трябва да направите, е да се намери пирон и да се мотае тази красива картина в новия си дом. ???? 【Материали и характеристики】 : Висококачествени отпечатъци,снимки, отпечатани на висококачествена платно,издръжливи,устойчиви на гънки и водоустойчив,мастилено-струен печат,анти-выцветающие мастило,висококачествен дигитален печат,лек и лесно да се мотае,външна рамка декоративна живопис е изработена от специални материали,независимо от това,какъв цвят картина за декорация, нашата външна черна рамка. ???? 【Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЯКО ПРОСТРАНСТВО】 се от : Всекидневна, семейна стая, спалня, баня с тоалетна, офис, кухня, трапезария, стая за игри, бар и много други!???? 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 : Моля, имайте предвид, че екраните може да се различават по цвят и яркост, което може да доведе до това, че някои печатни изделия ще се различават малко от онлайн гледане.Ако не сте доволни от покупката си, моля, свържете се директно с нас, и ние ще бъдем повече от щастливи да ви помогнат.Цвят : бял 10 | Размер : 12x18 инча(30 X45 см)рамка.

Те също купуват с този продукт..