• Новинка
Изкуствена Трева Luau Таблица за Пола на Ресни Завеси Лъскава Сърма за Парти за Рожден Ден, Срещи, Почивка, Сватба Бижута, 9' x 29 Инча (един)
zoom_in

Изкуствена Трева Luau Таблица за Пола на Ресни Завеси Лъскава Сърма за Парти за Рожден Ден, Срещи, Почивка, Сватба Бижута,

BGN 11.16

Продукти
check Налично за поръчка

КАЧЕСТВЕНА ПОЛА НА БИЛКОВ МАСА : Всяка пола на маса luau ярка и привлекателна; изработени от висококачествени материали в съответствие с най-високите стандарти за качество, които трябва да се очаква, нашите бижута се доставят с клейкими на ивици, така че никога не трябва да се притеснявате за това, че вашата пола за билков масата ще падне от масата по време на хавайския тематични събития. трябва да бъде, за всеки партита в luau.РАФИЯ СТИЛ естествен цвят : Хавайски рафия стил пластмасов ръб на настолни поли могат да бъдат използвани за всеки тики или хула тематични хавлии за плаж и басейн парти, абитуриентски бал, рожден ден и Moana тема костюмированной партита; най-добрата украса за парти в комплект с естествен и автентичен дизайн и цвят за всички възрастни, дете или дори на детето парти на открито. алоха нещо като ден.СИГУРНО И УНИВЕРСАЛНО : Това е тропическо цвете за декорация е необходимост за всяка хавайски или маргаритавильской тематични партита luau и могат да бъдат използвани за различни дейности деца и възрастни; също така лесно да се монтира допълнителен билков юбкам плот с липучками, отлично служеше на сватба флорална декорация и идеалното украшение за декори фотобудки или парад. автомобилна декорация.Парти за рожден Ден, Срещи, Празник, Сватбени декорации. 9' x 29 см.Размер : единичен.

Те също купуват с този продукт..