• Новинка
KESIO Round Pet Dog Bed Mat Long Plush Soft Fluffy Пет Cushion Cats Bed Blanket Pad for Small Cats Dogs Sleeping Improvement Доставки(50 cm,розов)
zoom_in

KESIO Round Pet Dog Bed Mat Long Plush Soft Fluffy Пет Cushion Cats Bed Blanket Pad for Small Cats Dogs Sleeping Improvement

BGN 24.48

Продукти
check Налично за поръчка

1. Изработен от много мек бархатного материал, той може да подобри качеството на съня на вашите любимци. 2. Машинно пране/ръчно пране е на разположение, лесно се мие и суши. 3. Можете да го използвате през лятото и през зимата.През зимата като одеяла дръжте домашни любимци топли и възглавници слагайте на пода, за да кучето не лежеше на пода и не страдах от жега през лятото. 4. Двухслойное одеяло здраво и износостойко, има дълъг срок на служба. 5.Размер : диаметър 40/50/60 виж Цвят : както е показано на снимката Размер : dia.40/50/60 см Характеристики : Изработен е от много мека бархатного материал, той може да подобри качеството на съня на вашите любимци.Кръст Бод Пакет включва : 1 бр. домашен Любимец Mat Name : Дълги Плюшени, Меки Пухкави Пет Cushion Material : velvet Features : 1. Изработен от много мек бархатного материал, той може да подобри качеството на съня на вашите любимци.2. Машинно пране/ръчно пране е на разположение, лесно се мие и суши.3. Можете да го използвате през лятото и през зимата.През зимата като одеяла дръжте домашни любимци топли и възглавници слагайте на пода, за да кучето не лежеше на пода и не страдах от жега през лятото.4. Двухслойное одеяло здраво и износостойко, има дълъг срок на служба.5. Има 6 различни цвята, и всеки от тях е красив и сладък.Забележка : 1.Моля, позволете малка разликата се дължи на ръчно измерване .2.Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви за разбирането и желаем късмет пазаруване!.

Те също купуват с този продукт..