• Новинка
TJZY Кошница За съхранение на Рафт Кошници Кафяво Дърво, Ратанови Плат Масивна Дървена Рамка лавица за книги, здрав, спестяване на пространство (цвят : ниво 3) / 3 Ниво
zoom_in

TJZY Кошница За съхранение на Рафт Кошници Кафяво Дърво, Ратанови Плат Масивна Дървена Рамка лавица за книги, здрав, спестяване

BGN 13.26

Продукти
check Налично за поръчка

Подвижен рафт£ºEach е конструирана с куки, които ни позволяват да ги кули, за удобство на транспорта или промяна на настройки.Лесен монтаж Благодарение на лесния начин на монтаж можете да съберете кошница за съхранение в продължение на 15 минути.Спестяване на пространство : я се поставят на територията на почивка или функционално пространство, веднъж и завинаги, за да премахнете кашата.Применимая сцена се използва в хола, офиса спалнята, тоалетката кафе, витрина и на други места.Материал : дърво, хомогенна текстура, добра стабилност, не е лесно да се е деформирал.Спецификация : - Материал : дърво.- Лесно се монтира много лесно се инсталира.- Размери : 35(Д) x 35(Ш) х 72(В)см/35,5(Д) x 35(Ш) x 103(В)виж - Отнася се за : дрехи / закуски / детски играчки / списания / кърпи и т.н. - Отнася се за : дрехи / закуски / детски играчки / списания / кърпи и т.н. - Сцена на : Подвижни стелажи за съхранение на напълно приложим към различни пространства хол, спалня, кабинет, трапезария, баня и цветя в стаята.Пакетът включва : 1x Кошница за съхранение.(Декоративни елементи, показани на снимките на продукта не са включени _BOS_ Характеристики : - Красив и лесен, свободно се движи, е добър помощник за съхранение вкъщи.- Тази кула за съхранение се състои от 2/3 чанта за съхранение, които висят върху здрава дървена рамка (включена в комплекта).- Както декоративни, така и функционално, този комплект е подходящ за съхранение на различни предмети от бита, такива като детски играчки, спално бельо и др.- Творческа кошница за съхранение за съхранение на детски играчки и други мръсни неща, вие никога не ще трябва отново да се поти за това, как да направите вашата детска стая неочаквана и организирани.- За къщата изглеждаше просторен и спретнати, рафтове за съхранение-това е задължителен малка част от обзавеждането, който да използвате.Забележка : - Изделия частично са изработени ръчно и се измерва ръчно с грешка 1-2 виж - Може да има малка разлика в цвета се дължи на монитора на фотоапарата или на други фактори, моля, обърнете се към физическия елемент.- Този обект не е играчка и не е предназначен за използване от деца.При използване на този продукт, децата трябва да бъдат под надзора на възрастен.Свържете се с нас Ако имате въпроси относно нашата кошница за багаж, моля свържете се с нас, ние сме повече от щастливи да ви помогнат, надявам се, ще имате чудесен живот.

- Material:
wood.
- Easy to Assemble, very easy to install. :
- Overall Dimensions:
35(L) x 35(W) x 72(H)cm/35.5(L) x 35(W) x 103(H)cm.
- Applicable to:
clothes / snacks / toys / magazines / towels, etc.
- Applicable to:
clothes / snacks / toys / magazines / towels, etc.
- Scenes:
The movable storage rack is fully applicable to the different spaces of the living room, bedroom, study room, dining room, bathroom room and flower room.
Package includes:
1x Storage Basket.(Decorative items shown in product photos are not included£
Features:
- Beautiful and simple, free to move, is a good helper for home storage. :
- This storage tower is composed of 2/3 storage bag that hang from a sturdy wood frame (included). :
- Both decorative and functional, this set is perfect for storing a variety of household items such as toys, linens, and more. :
- Creative storage basket to store your kids toys and other messy things, You'll never have to sweat again about how to make your kids room clutter-free and organized. :
- To make the home look spacious and tidy, the storage rack is a must-have small piece of furniture that must be used. :
- The products are partly hand-made and measured by hand within the margin of 1-2cm error. :
- There might be a little color difference due to the monitor, camera or other factors, please refer to the physical item. :
- This item is not a toy or intended for use by children. Children must be under adult supervision when using this product. :
Contact us:
If you have questions about our storage basket, please contact us, We are more than happy to assist you, Hope you have a wonderful life.

Те също купуват с този продукт..