• Новинка
Модерни разширени Стъклени Врати Куки за душата, Над Куки за душ за Баня Без рамки Стъкло, Неръждаема стомана (3, четка)
zoom_in

Модерни разширени Стъклени Врати Куки за душата, Над Куки за душ за Баня Без рамки Стъкло, Неръждаема стомана (3, четка)

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

【По-привлекателен в сравнение с други куки】Тази кука е модерен, елегантен и спретнат дизайн, който е по-привлекателна за окачване върху стъклена душ кабина за хавлии и хавлиени в сравнение с тези прости метални или пластмасови куки.Той е подходящ за бескаркасного стъкло с дебелина по-малко от 3/8 инча (10 мм). 【По-дълъг клип - по-добре останете на място】Горна скоба-дълго и по-здраво, и да го натиснете по-здраво за по-тънко стъкло, за да се избегне движение или дори от падане от стъкло.Това е задължително условие за стъклени душ врати. 【Разширено кука - повече удобство】Стъклен куката за кърпи изчислена на дължина до 7.1 инча, носи повече грижи за членовете на семейството и е много добър избор за високо душ-стъкло. 【Пяна подплатени - по-добре предпазва стъклото】Задната част на затягане напълно изградена, така че те да не се подхлъзнат, да не увреждат стъклена врата на душата и не са шумни. 【Здрав - Неръждаема стомана】е направена от твърда матова неръждаема стомана 403, не е лесно ръждясва.Побира до 16 килограма.Лесна инсталация, просто зацепите стъклена врата на една кука, и всичко е готово!.

Те също купуват с този продукт..