• Новинка
Yinpecly Тапицерски Гвоздеи Пирони 0,43 Диаметър на Главата Iron Ретро Стил Метален Кръг Пръст Нажимные Пина 0,67 Височина за Украса на Мебели Стол железария Corkboard Дъска Раз?
zoom_in

Yinpecly Тапицерски Гвоздеи Пирони 0,43 Диаметър на Главата Iron Ретро Стил Метален Кръг Пръст Нажимные Пина 0,67 Височина

BGN 5.43

Продукти
check Налично за поръчка

【Размер】- Обща височина : 17 мм / 0,67"; Диаметър на главата : 11 мм / 0,43"; Височина на главата : 3,6 мм / 0,14". 【МАТЕРИАЛ】- е направена от железен на метален материал с повърхност с покритие покритие, гладка на пипане, твърда и без чеп, издръжлив и здрав, не е лесно да се поддава на корозия, на повърхността на bright, като нова, въпреки че на по-продължително съхранение. 【АНТИЧЕН стил】- Те имат уникален старинен стил, подходящ за украса на вашите мебели, които ще направят вашия диван, стол и легло не само по-красиви, но и по-трайни и издръжливи. 【УМНИ ПРИЛОЖЕНИЯ】- Тези малки пирони имат голямо приложение, като например : определяне на хартиени документи или снимки на корк дъска, украшение на мека мебел, меки кресла, меки легла и други мебели, други проекти направи си САМ " и така нататък. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】- За тяхното инсталиране се изисква подходящи инструменти, като клещи с игольчатым носа и белите дробове гвоздодеры.Неспазването на клещи може да доведе до извивката.Така че, моля, не се дръжте пръстите си по време на чук.Yinpecly Антикварни тапицерски гвоздеи Гвоздеи Thumb Push Pins Description : 1. Изработен от висококачествено желязо метален материал с повърхност с покритие покритие, гладка на пипане, твърда и без чеп, здрав и издръжлив.2. Прикроватное украса backboard, украса маси и столове диван комплекти, декорация на стени предпоставки за укрепване и декорация на кораба, укрепване и декорация на музикални инструменти като барабанчики.3. Можете да украсите с тези месингови мебелни ноктите на дивана, легла, дървени поделках, ковчега за бижута и т.н., Той също е много подходящ за определяне на хартиени предмети или снимки на корк дъска, без да причинява никаква вреда.4. Можете просто да задържите неговите клещи, а след това с помощта на чук лесно да карам го пробковую дъска или на ръба на дивана и меки легла.Но, моля, бъдете внимателни и не поставяйте пръстите си, за да ги пази по време на удара с чук, в случай на нараняване, тъй като те могат да скача или завой при неправилна работа.Технически характеристики : Материал : Железоцвет : злато Tone Total Височина : 17 мм / 0.67"Диаметър на главата : 11 мм / 0.43"Височина на главата : 3.6 мм / 0.14 челото на"кръст Бод Пакет Съдържание : 100 бр. Моля, проверете размера и стила, от които се нуждаете, преди да купите.2. За да защитят своите ръце, моля, не се дръжте ноктите директно с ръце.Вие най-добре да използвате клещи с игольчатым носа и гумен чук.Не използвайте твърде големи, или твърде тежки чукове. Моля, сложи пирони в това място, където децата не могат да достигнат в случай на злополука.Моля, почистете главата гвоздеи и суха кърпа, вместо всеки друг химикал.

Те също купуват с този продукт..