• Новинка
PROMEDIX P Нитриловые Ръкавици за Еднократна употреба,100шт за Еднократна употреба-Ръкавици,Латексови Ръкавици,Хранителни Ръкавици за Дома и Кухнята.
zoom_in

PROMEDIX P Нитриловые Ръкавици за Еднократна употреба,100шт за Еднократна употреба-Ръкавици,Латексови Ръкавици,Хранителни

BGN 15.12

Продукти
check Налично за поръчка

【Висококачествени материали】PROMEDIX P Нитриловые ръкавици с отлично качество!Те също са еластични!ръкавици за еднократна употреба много здрави и удобни,тези ръкавици са идеални и не остава никакъв аромат след употреба. 【ИЗДРЪЖЛИВ И ЛЕСЕН】нитрил 3mil, подходяща дебелина,ръкавици са с добра дебелина и гъвкавост, ми дават достатъчно чувствителност, за да се справят с много неща. 【Защитете свои ръце】Ръкавици за еднократна употреба без латекс са идеални за тези,които имат алергии към естествен каучук,които носите ръкавици, за допълнителен слой на кожата на ръцете по време на работа,те са отлични осязают и чувстват чрез материал, нитриловые ръкавици оставят ръцете си далеч от течности, масла, подхлъзване, газове и остри предмети. 【Многофункционално приложение】е Подходящ за почистване, готвене, фризьорски салони, домашни любимци, градинарство, занаяти, автомобили и т.н. 【Професионално сервизно обслужване】Размер : среден(дължина 9,4 инча Ширина 3.7 инчов) Голям(дължина 9,4 инча Ширина 4,1 инча),изберете размерът, който ви подхожда, ако имате някакви въпроси относно размер и продукт, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и бързо ще отговорим на вашите въпроси.

Те също купуват с този продукт..