• Новинка
Гаражни Куки Монтиране на стена 12 бр Стоманени Тежки Стенни Куки-Часова Градински инструменти Органайзер Гараж Организация полезни Куки Стенни Закачалка Колоезд?
zoom_in

Гаражни Куки Монтиране на стена 12 бр Стоманени Тежки Стенни Куки-Часова Градински инструменти Органайзер Гараж Организация

BGN 19.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Комплект от 12, 5 размери】 Определени за организиране и съхранение на гараж съдържа 12 куки за гараж 5 вида : 2 x Large U, 2 x Medium U, 4 x Small U, 2 x Large J, 2 x Small J. It също така идва с 12 x повишен плочи, 24 x винт(тънък), 24 x винт(дебелина), 24 x винтови тапи, 24 x пластмасови анкера.Може да отговори на всички ваши нужди в обзавеждането на гараж. 【Тежкотоварни и многофункционален】 Универсални куки произведени от здрава дебела стомана на корпуса за по-дълга употреба, тези двойни куки могат да се настанят до 77 килограма, които обхващат теми като лопата, метла, под наем, стълби и други много пластични елементи. 【Премия стомана и нескользящее покритие】 Това стоманени гаражни куки, изработени от солидна стомана, която е тежка рамка и здрава за закачане на различни предмети, като лопати, столове, стълби, велосипеди и други електроинструменти.Нескользящее гумено покритие може да направи предмети, по-издръжливи и предотвратяване на ръжда гараж организатор.Противоскользящее покритие от PVC запази висящи предмети в живи и здрави. 【Подсилена плоча и на две куки Design】 Подсилена плоча може да се увеличи носещата способност на куката.Конструкция двойни куки може да се направи закачалка за дрехи гараж инструмент за по-стабилна и увеличаване на нейната носеща способност. 【Лекота на инсталиране на различни стени】 Всеки монтиране на куката предлага се с 2 вида винтове, които може да използвате дървени, тухлени или бетонни стени.Моля, запознайте се с нашите стъпки по инсталиране на изображения или в ръководството за инсталиране на пакета.Някога ви смути фактът, че запасите от къде да се съхранява на боклука?Притеснява хаотичное местоположението на отдалечени обекти?. √ Хайде да закупите няколко гаражни куки, те ще решат тези трудности за вас.Гаражни куки се предлагат в различни размери, за да отговори на всички ваши нужди, от тези вещи, като велосипеди, до по-малки предмети като пълнители, които може лесно да се съхранява за вас. √ Можете да го зададете градини, гаражи, складове, инструментални стаите и т.н.Те значително ще увеличат пространството за съхранение на дома, напълно с вертикално пространство за съхранение, за да поддържа къщата в ред и лесно да намерите инструменти.

Те също купуват с този продукт..