• Новинка
Камера, 4-в-1, Нощен Удобна Водоустойчив Сигурност Здрава Куполната Камера за Сигурност Инфрачервена Камера за нощно Виждане за Външна Сигурност за интелигентна си?
zoom_in

Камера, 4-в-1, Нощен Удобна Водоустойчив Сигурност Здрава Куполната Камера за Сигурност Инфрачервена Камера за нощно Виждане

BGN 64.00

Продукти
check Налично за поръчка

【4-В-1 РЕЖИМИ на ПРЕХВЪРЛЯНЕ на】4-в-1 режими на предаване на IR камера поддържа система AHD/TVI/CVI/CVBS.Чрез екрана на менюто може да настроите баланса на бялото и яркост. 【1/2.9" CMOS】Помещение приема 1 / 2.9-инчов CMOS сензор, който показва изображението с висока разделителна способност 4 MP/5 MP всеки детайл ясно. 【IR-CUT ДВОЙНИ филтри】IR-CUT двойни филтри камера и 4-в-1 могат свободно да превключвате между деня и нощта, а също и възстановяване на ясни и истинските си цветове. 【ПРОСТО ВКЛЮЧЕТЕ И ИЗПОЛЗВАЙТЕ】Инфрачервена камера за нощно виждане лесен за използване.Просто включете и използвайте, лесен и удобен за инсталиране.Изработен от висококачествен метален корпус, здрав за по-дълга употреба. 【ДЪЛГО НОЩНО РАЗСТОЯНИЕ】Тази камера сигурност е с обектив 3.6 мм и през нощта на разстояние до 20 метра.IP66 водоустойчив, подходящ за употреба както на открито, така и на закрито. 1. Приемете 1 / 2.9 инча CMOS, който показва изображението с висока разделителна способност 4 MP/5 MP всеки детайл ясно. 2. 4-в-1 Режими на прехвърляне : Подкрепа за AHD/TVI/CVI/CVBS система.С экранным менюто за баланс на бялото и яркостта се регулира.3. Обектива на камерата е 3.6 мм, нощно разстояние до 20 метра.IP66 водоустойчив, подходящ за употреба както на открито, така и на закрито. 4. IR-CUT двойни филтри : може свободно да превключвате между деня и нощта, а също и възстановяване на ясни и истинските си цветове. 5. Проста дейност : точно штепсельная вилица и ползи, леки и удобни за монтаж.Изработен от висококачествен метален корпус, здрав за по-дълга употреба.

Condition:
100% Brand New
Material:
metal shell 
Color:
As Pictures Shown
Image sensor:
1/2.9'' CMOS
Synchronization:
internal/external
Lighting:
[email protected] (AGC ON), 0Lux IR ON
Video output:
1 way BNC AHD hd video output
Backlight mode:
OFF/backlight/HSBLC
Black/white:
ATW/awc-set/indoor/outdoor/manual
D/N mode:
EXT (default)/AUTO/COLOR/B/W.
Infrared range:
10-20 meters infrared range.
Day/night:
automatic (ICR)/colorful/black and white. 
Focal length:
3.6mm fixed lens
Power supply:
DC12V± 20% (not included)
Power consumption:
maximum 2.5w
Working environment:
-30°C~ + 60°C/relative humidity less than 95% (no condensation)
Waterproof Grade:
IP66
Pixel Type:
5MP, 4MP(optional)
Weight:
Approx.300g
   :
Package list:
 
1 * Camera :
1 * User Manual  :
1 * Accessories Bag  :

Те също купуват с този продукт..