• Новинка
10 Опаковане. Тежки Куки За Съхранение на Велосипеди, Хардуерна Вита Таванна Закачалка За Съхранение Гараж, Идеални Куки за Гараж на Таван и Стена за Съхранение и Ок?
zoom_in

10 Опаковане. Тежки Куки За Съхранение на Велосипеди, Хардуерна Вита Таванна Закачалка За Съхранение Гараж, Идеални Куки

BGN 10.87

Продукти
check Налично за поръчка

✔Премия тежки куки е Изработен от висококачествен метал, всяка кука могат да се настанят 22 паунда, идеален за монтаж на таван за съхранение на велосипеди, гараж, съхранение, отдих, оборудване, инструменти, тревата мебели и градински маркучи. ✔Устойчив на корозия и нескользящее покритие - червеното нескользящее гумено покритие е предназначено, за да е здраво задържане на предмети, да ги предпази повърхността от надраскване или повреда, както и предотвратяване на подхлъзване и ръжда, гаражни куки. ✔Съвместимост с всички видове велосипеди - нашите колоездене, закачалки отлични за всички видове велосипеди, включително пътни, планински, хибридни, BMX, cross, cruiser, проучвания, фитнес и детски велосипеди. ✔Лесна инсталация - винтове директно в шпильку без допълнителни инструменти, прости и лесни за инсталиране.При използване на нашите стена планини за наем задължително поставете ги в шпильку или дървена стена, за да куката остава трайна. ✔Гаранция за качество - ние имаме 12-месечна гаранция на нашите колоездене, куки, ако имате някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Куки за съхранение на велосипеди LLD Heavy Duty се Съхраняват в гаража чисти и спретнати Сега можете да повишите своите инструменти, с куки и спести повече пространство в гаража си.С помощта на нашите гаражни куки можете да управлявате по-добре своите инструменти, е по-лесно да ги съхранява и бързо да получавате достъп до него.Високо качество е Изработена от висококачествен метал, всяка кука могат да се настанят 22 паунда, обхваща повечето от вашите гаражни инструменти и битови предмети.Лесно монтирани на винтове директно в шпильку без допълнителни инструменти, лесни и удобни за монтаж.При използване на нашите стена планини за наем задължително поставете ги в шпильку или дървена стена, за да куката остава трайна.Широкото използване Има няколко размера на гаражни закачалки, за да отговаря на всички ваши нужди, вариращи от обекти с размерите на велосипеди и завършва с по-малки, като пълнители.Размери Размери : 6 см (дължина) х 2,6 инча (широчина) на Помещение и включва в себе си 10 х Тежки велосипедни куки 10 х Пластмасови болтове.

Те също купуват с този продукт..