• Новинка
Rareeasy Кръпка Розов Чадър, Ютия Шият Бродирани Кръпка Етикети Карикатура Деца Бродерия Е идеална за декорация на дрехи, Дънки, Шапки, Чанти, Якета, Ризи или Подаръчен ?
zoom_in

Rareeasy Кръпка Розов Чадър, Ютия Шият Бродирани Кръпка Етикети Карикатура Деца Бродерия Е идеална за декорация на дрехи,

BGN 5.59

Продукти
check Налично за поръчка

Размер : 2.5/8 X2 инча.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд чрез DHL Global Mail или Thailand Post.Ние изпращаме стоки по целия свят препоръчана въздушна поща, в рамките на 1-3 дни от момента на плащане.Ние също изпращаме чрез EMS.Моля пишете ни за повече информация.Вие ще получите стоката в рамките на 11-21 дни.RAREASY-това е малък семеен бизнес, базиран в Тайланд.Аз се стремя да доставя висококачествени продукти по цял свят и дават най-доброто обслужване на клиентите .Благодаря за спирането, и не забравяйте да проверите още по-прекрасни неща от чудото на Тайланд!.Обратната връзка е много важна.Моля, оставете честен съвет.Ако сте недоволни от продукта по някаква причина, моля, уведомете ни и се свържете с нас, преди да оставят негативна или неутрална обратна връзка.Ние ще се опитаме да реши всеки разреши имате проблем.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ЛЕСЕН ЗА ДИЗАЙНА Стъпка 1 : Спрей вода за задната част на бродерия на логото.Стъпка 2 : Поставете бродерия на лого на дрехи.Стъпка 3 : Инсталиране на температурата на ютията за памук.Стъпка 4 : Покрийте с бродерия на логото на парче влажна кърпа.Стъпка 5 : Гладьте в продължение на 20-30 секунди.Стъпка 6 : Завъртете дрехи отвътре навън и прогладьте сухи.Забележка : Можете да шият, или на път всички лепенки, които продаваме. * Перманентность изготвянето на гарантирано шиене. *Да Не се използва при небоядисани тъкани (с ниска температура на топене), като нейлоны, винили или кожа. *Не ОТБЕЛИВАЙТЕ. *Пере при умерена температура.В редки случаи aid отслабва, тя може отново да прикачите, от повтаряне на стъпки 5 и 6.

Те също купуват с този продукт..